starish

famlande tankar, ramlande drömmar och konstiga ideér.

helgen som var

Idag är det fars dag och det har vi firat på sedvanligt vis hemma hos pappa. Som vanligt blev det mycket gott att äta och mycket att prata om. Lite spel hanns oxå med. Clara och IngaBritt spelade nya bondespelet från 1985 tror jag det va, och jag va bank och domare.  =)  IngaBritt avgick med segern i hand efter några rundor va avklarade.
Det spelades även schack mellan pappa och Clara och mellan Robert och Clara, i båda fallen förlorade C men hon kämpade tappert.

Gårdagen finns det inte så mycket att skriva om, den spenderades vilosamt med inte mycket att göra.

Fredagen då?! Jo då firade vi Evert, mammas gubbe som fyllde hela 70 år. Det kan man då rakt inte tro så som han håller på och grejar och far omkring.  =)
Vi va den närmsta släkten med respektive och någon vän. Maten va exotisk planka (olika sorters kallt kött och exotiska frukter) och potatisgratäng, mycket gott tyckte även en kräsen ingela. Det bjöds även på en tårta med vit choklad på, även den va god.
Everts barn hade gjort en tipspromenad med frågor om Evert, den lockade till många skratt.

Hur går det med Maja då?! Jo det knallar på lite sakta. Hon är ju väldigt väldigt rädd av sig och får smått panik emellanåt om man ska in i buren och göra nåt. Rycker till vid nästan varje ljud och är sällan ute och bökar omkring. Kan man reklamera en hamster? Nee, jag skoja bara.. Men det är synd att hon ska va så rädd.
Syster följde med hem efter vi vart hos pappa och hade lite terapi med Maja. Strök henne på ryggen med en fjäder och pratade med henne. Jag får väl försöka fortsätta med detta så får vi se vad det blir av det..
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: