Roadtrip med darling. Vi har hunnit med la...

dsc00332 (MMS)

Roadtrip med darling. Vi har hunnit med lager 157 och är nu på väg till ullared.


Nu är darling här igen. :) imorgon bär ...

Nu är darling här igen. :) imorgon bär det av till ullred. Ska bli kul, det va ett tag sen. Kommer handla alldeles för mycket som vanligt. Men det får det vara värt. Fick förresten beställning på 2 Armband igår på plastpartyt. Så dom gjorde jag när jag hade kommit hem igår. Hoppas jag får flera. :)


Dagen har varit lugn. Det enda jag gjort i...

Dagen har varit lugn. Det enda jag gjort idag är att ha varit på plastparty hos min mamma. Jag köpte en lökstrimlare. Den verkade väldigt praktisk. Imorgon kommer darling :) Yay! Och på torsdag ska vi åka till ullared och spendera pengar vi inte har. Det ska bli kul med en roadtrip. Så vi gör nånting i sommar iaf.


Köpte nytt fat till mina ljuslyktor på hem...

dsc00330 (MMS)

Köpte nytt fat till mina ljuslyktor på hem och hobby förra veckan.


Lugn dag. Va hos mor en sväng och hjälpt...

Lugn dag. Va hos mor en sväng och hjälpte henne med tradera. Sen handla lite på ica och sen hem. Spelat lite dator och sorterat papper i pärmar. Ska fortsätta med det imorgon. Borde städa mitt hem oxå, orka..


Tvättdag idag. Höstväder ute. Tända ljus i...

Tvättdag idag. Höstväder ute. Tända ljus inne. Darling är hemma hos sig och jag är själv. God natt.


Idag har darling åkt hem. Tomt blev det. ...

Idag har darling åkt hem. Tomt blev det. Jag la mig och napade efter han åkt och försökte ta igen lite sömn. Vi kommer alltid i säng så sent av nån konstig anledning. ;) imorgon är det tvättdag. Tänkte röja lite här hemma oxå om jag orkar. Men nu, god natt.


Armband 15 kr styck.

dsc00197 (MMS)

Armband 15 kr styck.


BerlockArmband 25 kr.

dsc00276 (MMS)

BerlockArmband 25 kr.


Någon som vet vad det här är för fågelfjäd...

dsc00328 (MMS)

Någon som vet vad det här är för fågelfjäder? Fin är den iaf.


Ljusblått Armband 10 kr.

dsc00293 (MMS)

Ljusblått Armband 10 kr.


Snart kommer älskling! Yay! :) har hjälpt ...

Snart kommer älskling! Yay! :) har hjälpt mamma med sin dator och internet idag. Hoppas hon klarar det här med tradera nu. ;)


Idag har jag varit barnvakt åt mina små ...

Idag har jag varit barnvakt åt mina små änglar, clara och johannes. Dom spelade bilspel på tvspelet. Och jag tittade på. Clara gjorde även ett Armband i blått. Det blev riktigt fint. Kanske skulle sätta mig och göra lite nya Armband. Det är ju bra terapi.


Orange Armband 10 kr.

dsc00326 (MMS)

Orange Armband 10 kr.


Armband 10 kr styck.

dsc00198 (MMS)

Armband 10 kr styck.


Randiga Armband 15 kr styck.

dsc00267 (MMS)

Randiga Armband 15 kr styck.


Dagen idag har inte varit så händelseful...

Dagen idag har inte varit så händelsefull. Men på kvällen så va jag och kristian hos mamma och evert och grillade lite korv. Darling är fortfarande kvar hos mig, i like! :)


Korsordslösning pågår.

dsc00287 (MMS)

Korsordslösning pågår.


Slappt har det varit idag. Jag och darling...

Slappt har det varit idag. Jag och darling har inte gjort nåt. Han har spelat tvspel och jag har spelat på datorn. Pizza hann vi oxå med. Vi får väl se vad morgondagen har att erbjuda. Förhoppningsvis bättre väder oxå.


Kristian och clara spelar tvspel.

dsc00325 (MMS)

Kristian och clara spelar tvspel.


Idag har det regnat isbollar stora som isb...

dsc00324 (MMS)

Idag har det regnat isbollar stora som isbitar från himlen. Och åskat nåt grymt! Nu verkar det va uppehåll, får se hur länge det håller sig eller om det är slut på det nu.


Ikväll har jag varit hos emma och anders ...

Ikväll har jag varit hos emma och anders och druckit rosevin och cider. Riktigt trevligt va det. Det har varit ganska varmt idag med, 28 grader hade jag på min termometer. Imorgon ska det nog komma en regnskur vad jag har förstått. Nästan så jag känner för att gå ut och hoppa i vattenpölarna.


Igår va jag hemma hos mamma en sväng på kv...

dsc00321 (MMS)

Igår va jag hemma hos mamma en sväng på kvällen och blev bjuden på vin och cola. Vi hade en trevlig pratstund och jag hjälpte henne med datorn litegrann.


Idag har vi varit och badat i havsjön. Det...

dsc00322 (MMS)

Idag har vi varit och badat i havsjön. Det va jag, mamma, clara, nisse och evert. Det va hur mycket folk som helst. Inte så konstigt när det va 33 grader ute i skuggan. Efteråt bjöd mamma på glass vid hagakiosken. Ikväll har jag mest slappat och lyssnat på åskan. Ska försöka sova nu om det går, grannarna lever jävel där uppe på. Det ska va lugnt halv 2 en söndag natt! Morr..


Dålig bild på vad jag åt på moster elins g...

dsc00320 (MMS)

Dålig bild på vad jag åt på moster elins glassrestaurang idag. Det är iaf mjukglass med färska jordgubbar. Mycket gott va det. Blir sugen bara jag tänker på den. Innan vi åt glass gick vi på hjo slöjdmassa och kikade. Det enda jag köpte va en påse godis. Va väldigt sugen på en stickad mössa men jag avstod till slut. Nu är jag trött och ska sova. God natt.


Röda Armband 15 styck.

dsc00272 (MMS)

Röda Armband 15 styck.


Blå Armband 15 kr styck.

dsc00203 (MMS)

Blå Armband 15 kr styck.


Så här har jag sett ut idag på kalaset. Fi...

dsc00319 (MMS)

Så här har jag sett ut idag på kalaset. Fin om jag får säga det själv. Somrig. Så har då darling åkt och det är väldigt tomt att inte ha nån att prata med på kvällen innan man ska sova. Men det är väl bara att vänja sig för så kommer det ju va i några dagar framöver. Suck..


Vitt multiArmband 45 kr.

dsc00275 (MMS)

Vitt multiArmband 45 kr. SÅLT!


Så då har darling varit här sista gång...

Så då har darling varit här sista gången innan han åker bort. Kommer allt att sakna han och även våra långa telefonsamtal på kvällarna. Men det ska nog gå bra. Imorgon är det kalas för syster. Ska bli kul. Efter det ska jag till julia och dricka kaffe och tjöta skit. Syster har även köpt en ny pool som jag är nyfiken på att testa. Får väl se om nåt tillfälle ges, om man får pröva.


Armband 20 kr styck.

dsc00211 (MMS)

Armband 20 kr styck.


Armband 7 kr styck.

dsc00264 (MMS)

Armband 7 kr styck. SÅLDA!


Armband 20 kr styck.

dsc00210 (MMS)

GRÖNT SÅLT!


Clara och nisse har varit hos mig idag. Vi...

Clara och nisse har varit hos mig idag. Ville va med dom för jag saknade dom. De har ju varit borta i 1 vecka och kom hem igår. Imorgon kommer darling och ska säga hej då innan han åker på festival. Och på onsdag ska vi fira syster som fyller år. Fixade present för ett bra tag sen, hoppas hon gillar de.


Nu är helgen slut och kristian har åkt h...

Nu är helgen slut och kristian har åkt hem. Och jag ligger själv i min stora tomma säng. Men om en vecka så ligger han här igen. :) jag hoppas jag får svar fram fsk i veckan hur det blir med min sjukersättning. Vill ju veta vad som ska hända och hur ekonomin kommer se ut. Hoppas hoppas.. Maja har levt rövare ikväll, klättrat och vält matskålen. Undra om hon tycker det är jobbigt i värmen. Stackars liten..


Idag har det varit årets hittills varmast...

Idag har det varit årets hittills varmaste dag. Ändå har det inte varit solsken utan ganska molnigt. Skulle vart skönt att ha en pool utanför fönstret. Men det kommer väl när man skaffar hus. ;) nu ska jag lägga mig och mysa med darling. God natt!


Inatt sover darling hos mig. Sen träffas ...

Inatt sover darling hos mig. Sen träffas vi bara 1 gång till, sen åker han på festival. Så då syns vi inte på nästan 1 vecka. Dagen har annars varit varm och skön och det ska bli ännu varmare imorgon. Så då blir det att sitta på balkongen och sola baksidan.


Solen har allt tagit lite idag. Imorgon bl...

dsc00316 (MMS)

Solen har allt tagit lite idag. Imorgon blir det baksidan som ska grillas. Dagen har annars ägnats åt att tvätta. Imorgon så kommer darling till mig och stannar tills på lördag. Ska bli mysigt.


Armband 7 kr styck.

Armband 7 kr styck.


Armband 20 kr.

dsc00288 (MMS)

Armband 20 kr.


Dagens låt: enjoy the silence, depeche mo...

Dagens låt: enjoy the silence, depeche mode. Nu är det dags att sova efter en slapp dag. Vaknade tidigt av att kristian gick upp, somnade om och sen kom gubbarna och spolade rören i köket. Imorgon hägrar tvätten. Men det ska nog gå bra, tråkigt bara att tvätta.


RSS 2.0