det hände..

Vad som hände va att jag idag på jobbet fick 2 st bryt. Men nu känns det iaf lite bättre, vi får väl se vad som händer å sker eller om det blir nåt mer utav det.

Har iaf gjort färdigt hallen nu, ny fräsch toadörr och ommålad byrå och en knallröd sovrumsdörr!!
Ska väl ta en bild och visa er, men inte idag.
Ska väl städa vidare och slänga lite skräp å sådär.

Imorgon ska jag äntligen få hjälp med det förbannade trådlösa bredbandet som jag inte får igång!  Det kommer en kille hit, vi kan kalla honom hny, du vet vem du är.. =)
Ska dels bli kul att träffa han då jag aldrig har träffat han, bara pratat på msn och telefon. Han ska få smaka på riktigt kaffe! Inte pulverkaffe från eldorado.. haha..
Sen hoppas jag ju att hny får igång det hela och även om han inte får igång det så uppskattar jag att han försöker hjälpa mig!


image52

Bild från kreta tagen av mig själv.  Föreställer älskade Clara när hon äter citron utan att röra en min!

vad har hänt?!

Vad har hänt? Har ikväll varit sjukt irriterad och nästan på gränsen till lipig.
Det började med att när jag skulle ta cykeln til jobbet så va det punktering på bakdäcket, så det va bara att ställa tillbax den i cykelstället och ta bilen. Fick motorstopp..  På jobbet va det okej, kände mig lite osocial bara. Tänkte att jag skulle åka till tidacom när jag slutat och kolla om garantin gällde för det felet på min mobil. Motorstopp igen..
Ringde till moder och evert för att kolla om han kunde fixa däcket, ledde bort cykeln dit och satte mig i soffan med mamma. Och kände bara att jag blev mer och mer irriterad, tålamodet försvann. Och nu är jag hemma och bara känner mig osocial och lipig.
vill inte..
bara att hoppas att det är bättre imorgon..


image51

bild från kreta tagen av mig själv. utsikt från min balkong.

skallebank

Vaknade med migrän.. Inte roligt alls.. Har fortfarande ont i huvet men inte lika illa som i förmiddags..

På lördag ska jag och julia åka till ikea!!  Wiii!  Ikea är min kyrka och katalogen är min bibel..

image50


bild från kreta tagen av mig själv.

ny dag, nya ideér

Kanske att man skulle gå och duscha.. Äh det kan vänta en liten stund till.. Måste ju titta färdigt på det otroligt braiga programmet våra bästa år..  haha, not!
Ska dricka lite kaffe först iaf.

Fick ett infall i fredags att göra om min toadörr. Det satt en ful tapet på den som jag hade tröttnat på. Jag började riva ner där det va löst och luftbubblor, och målade den sedan vit. Men oj vad det ser förjävligt ut!  Får börja om från början och slipa ner allt, spackla och slipa.. Usch va jobbigt..  Så nu tänkte jag att jag skulle häfta fast ett tyg över hela dörren så jag slipper se skiten!

image49

Bild från kreta tagen av mig själv.

Nu: hopp in i duschen! 


trött men rastlös..

Jag är trött men rastlös.. Vad gör man då?  Tips?

Va på arbetsterapin idag med min onda handled. Fick ett nytt handledsskydd format av plast som är uppvärmt och formad efter min handled. Hade på den på jobbet och kände in den men jag vet inte, den känns inte helt hundra. Får nog ringa nästa vecka och prata med dom så får vi se.

Har suttit och gjort några armband nu ikväll, ett tidsfördriv som är kul. Och jag säljer gärna om någon skulle vara intresserad.  Här kommer ett smakprov.

image47

image48

vad ska man med dator till?!

Vad ska man egentligen med en dator och internet till?  Gaahh!  Känner mig så frustrerad när det inte funkar som jag vill. Fick idag hem modem och trådlös router som jag tänkte att jag skulle klara av att koppla in själv. Men ikke!!  Det vill inte! Och jag fattar inte vad problemet är!! Rumpa!! 
Så då tänkte jag att jag får väl vänta tills imorgon och ringa en kompis som kanske kan hjälpa mig så kopplar jag in det gamla igen. Men då ville inte det heller!!  Då blev jag frustrerad änu mer! Och gick ut i köket och tog mig en cigg. När jag kommer tillbaka till datorn så har den helt plötsligt kopplat upp! Utan att jag gjort nåt! Det spökar nog här..  Men jag får väl vara glad så länge det funkar..

glömde...

Kom visst på att jag hade en herrans massa bilder i kameran som jag inte fört över till datorn än.. Så sagt och gjort, det har jag nu gjort och här kommer ett urval..

image45

utsikt från flygplanet på väg till kreta

image46

en utsikt till

ny färg.. rosa kanske?!

Efter att ha tittat in en gammal sköna hem tidning igår, så fick jag en ny idé till mitt sovrum. Fråen början när jag flyttade hit så var det nån hemsk beigevitaprikos tapet. Den målade jag brun och gjorde schabloner i guld på ena väggen. Men nu har jag en ny idé, jag vill måla dom andra 2 väggarna rosa! Det kan ju bli hur coolt som helst! Brunt, rosa och guld! Aaah.. Får nog fundera allvarligt på det.. 

mamma syr hamsterkoja.

DSC00393.JPG
mamma syr hamsterkoja.

fredag

Aj, vad jag har ont i min handled..igen..
Men va duktig och insåg att det inte skulle gå över av sig själv så när jag va hos kuratorn idag gick jag förbi arbetsterapin och bokade tid nästa vecka. Kanske att jag nu får ett handledsskydd som fungerar bättre än dom jag haft.

Vad händer annars idag?   Tvätta!!  Blä.. Men det är ett nödvändigt ont.

sammanfattning

Hosta
trött
julia
äventyr
host
bio
brrr
kallt
värmeljus
host
mys
bronkit
pank
panta
ommöblering
host
pärla
armband
kaffe
host
mammas monaplättar
nackknöl
jobbstress
host
massage
mmm..
host
gäsp
höstlöv
kramsugen.....

i väntan på bio

DSC00389.JPG
i väntan på bio

på äventyr med julia

DSC00387.JPG
på äventyr med julia

höstens färger

DSC00384.JPG
höstens färger

traderafynd

DSC00382.JPG
traderafynd

RSS 2.0