starish

famlande tankar, ramlande drömmar och konstiga ideér.

torsdag

Ikväll har jag vart med syster och Clara när dom sprungit nattorientering uppe på hellidsberget. Det blev en rejäl runda på kanske 45 minuter. Jag va precis slut när vi kom "i mål". Så nu har jag verligen rört på mig.
Jag har även slutat äta bröd, jag äter knäckebröd istället. Klart jag saknar mina hönökakor med massa ost på men man får väl offra sig lite.

På söndag är det 1a advent med fika med släkten hos syster. Och jag har ju bakat så jag har min beskärda del med mig. Ska blikul att träffa Reino med familj igen, det va ett tag sen. Även lilla Tanja, ja för mig är du alltid lilla Tanja. =)

tålamod

Jag har kass tålamod, så är det bara. Ibland kan det gå att öva upp men inte när man inte är 100 % intresserad eller hur man ska uttrycka det. Ja ja.
Konflikträdd är jag oxå. Och när man väl tar upp nåt så blir allt bara fel fel fel och så blir man ledsen. Bättre att bara hålla truten och skrika inombords en lite stund.
Ber så hemskt mycket om ursäkt..

knepig

Känner mig konstig. Trött, rastlös, ont i ryggen, ständigt sug i magen, skakig. Lite halvledsen på nåt sätt.
Gick upp 06.48 för jag kände mig nästan illamående, så jag tog mig ett äpple. Gick sedan och la mig igen och sov några timmar till.
Har suttir alldelles för mycket och pillat med mina nålbollar, det känns i kroppen. Vill gå och lägga mig för jag vill inte va vaken. Jobbigt..