torsdag

Ikväll har jag vart med syster och Clara när dom sprungit nattorientering uppe på hellidsberget. Det blev en rejäl runda på kanske 45 minuter. Jag va precis slut när vi kom "i mål". Så nu har jag verligen rört på mig.
Jag har även slutat äta bröd, jag äter knäckebröd istället. Klart jag saknar mina hönökakor med massa ost på men man får väl offra sig lite.

På söndag är det 1a advent med fika med släkten hos syster. Och jag har ju bakat så jag har min beskärda del med mig. Ska blikul att träffa Reino med familj igen, det va ett tag sen. Även lilla Tanja, ja för mig är du alltid lilla Tanja. =)

tålamod

Jag har kass tålamod, så är det bara. Ibland kan det gå att öva upp men inte när man inte är 100 % intresserad eller hur man ska uttrycka det. Ja ja.
Konflikträdd är jag oxå. Och när man väl tar upp nåt så blir allt bara fel fel fel och så blir man ledsen. Bättre att bara hålla truten och skrika inombords en lite stund.
Ber så hemskt mycket om ursäkt..

knepig

Känner mig konstig. Trött, rastlös, ont i ryggen, ständigt sug i magen, skakig. Lite halvledsen på nåt sätt.
Gick upp 06.48 för jag kände mig nästan illamående, så jag tog mig ett äpple. Gick sedan och la mig igen och sov några timmar till.
Har suttir alldelles för mycket och pillat med mina nålbollar, det känns i kroppen. Vill gå och lägga mig för jag vill inte va vaken. Jobbigt..

 

bilder

Inser att det är ganska kass kvalite på dom bilder jag tagit med mobilen så här kommer några smakprov från kameran.med blixt på mina nålbollar.  kan även göras efter beställning.
pris 75 kr exkl. fraktutan blixt med oskärpabollar på rad med alla mina pennor under.en krokodil ritad av migmin fina zebra ritad av migsöta giraffen ritad av mig

Håll till godo!

krokodil

MMS

krokodil


nålbollar till salu

MMS

nålbollar till salu


trött

Förstår  inte hur jag kan vara så trött Visserligen har jag inte sovit ut på ett tag, medicinerna blev helt fel igår då vi var iväg då jag hade glömt att ta med mig en utav dom. Vill bara sova sova sova mest hela tiden just nu.

Det blev en del shopping igrår. För mycket för plånboken egentligen men va fan, man lever bara en gång. Jag får panta flaskor eller nåt.
Om 3 månader kommer jag ändå va fattig så man får väl passa på medans man kan. Jag är inte mycket för att spara, jag är slösa.. ja ja..

äntligen hemma

MMS

äntligen hemma


på väg hem

MMS

på väg hem


kaffepaus

MMS

kaffepaus


förrätt

MMS

förrätt


snart så
Om 11 timmar är vi förhoppningsvis framme i ullared!
Jag, Julia och min lilla blåa bil. Eller som mamma kallar den, lilla blå.


ullared

Ullare ullared ullared! Imorgon bäe det av till ullared med Julia! Och efter det kommer man att vara pank, ovanligt..
Om jag kommer ihåg så ska jag ta lite bilder på resan.

dödsfall

Vilken tv-måndag. Alla bara dör. I cityakuten dog dr. Pratt och i c.s.i. dog Warrick.  Fan tråkigt. Måste alla dö på samma gång?  Fattas bara att nån dör i prison break som följer nu.

maourerMyror hör våren till oxå.

Tänk vad kul det skulle va att trycka upp mina djur på barntröjor..  Jag har en köpare, min kära syster! =)

Kaffedags

MMS

Kaffedags


apan

MMS

apan


längtan

Kan det inte bli vår snart.. fågelkvitter, nyvakna fjärilar, solens värmande strålar och ljusare på kvällarna..väntan

MMS

väntan


färgning

Sitter just nu med färg i håret och väntar att tiden ska gå så jag får skölja ur det. Det blir inte nån större ändring av hårfärgen direkt. Men det ä'r ju mest för att dölja mina vitgråa hår som jag gör det.

Nu en annan sak.. får man vara avundsjuk?  Jag anser att man har rätt till att vara det.
Jag har lite det där ägandetänkandet. Har jag börjat med nåt som jag vill ska vara min grej och nån annan efterapar det så blir jag sådär att, kan jag inte få göra det/ ha det ifred?  Jag vill ju va bäst på något!
Detta avser flera saker i mitt liv som hänt.

uttråkad

Jag är uttråkad, rastlös men ändå trött.. Hur går det ihop?! jävla piller.. eller egentligen inte, utan dom skulle jag va under jorden idag. På mer än ett sätt.
Borde nog gå å lägga mig då jag gick upp tidigt idag.
Jag och lilla mamma va i hjo och gjorde en heldag. Åt ute på pizzeria, hem och hobby mm. På vägen hem åkte vi förbi mormors minneslund och tände varsitt ljus. Kändes bra.

Näe tror nog jag går och lägger mig.

dagens outfitDagens outfit:
skjortblus - Lindex
Jeans - h&m

inskrivning

Imorgon bär det av till arbetsförmedlingen för möte med inskrivning och allt vad det innebär.
Jag vet inte riktigt vad som väntar då jag haft turen att aldrig ha varit arbetslös. Och jag vet att jag ska tacka för det och uppskatta det, och det gör jag, verkligen. Så därför vet jag inte riktigt hur jag ska "bete" mig som arbetslös. Vad gör man? Fikar mycket va det nån som sa. Och så kan man oxå se på saken. Och jo jag ska väl söka arbete oxå, men jag känner ingen press på mig att jag måste det för dom kan ju inte stänga av a-kassan, för jag har ju ändå inte rätt till det.
Jagska fråga henne imorgon på mötet vad jag ska göra och vart jag ska få pengar ifrån. På nåt sätt måste det fixa sig.
Bara att hoppas på det bästa.

snygg?Ibland tycker jag att jag kan bli riktigt fin på kort! Otroligt men sant!

julklapp

Precis ätit en stor portion pasta.. burp!
Och så har jag beställt enjulklapp till min syster. Nätet är verklgen bra då man kan hitta i stort vad som helst.  Nyfiken syster?  hehe

Förresten är det nån som vet när resterande butiker öppnar på maxi? Alltså h&m, cubus och gina tricot mm.

Kort inlägg jag vet.. Men bättre än inget.

Gott och nyttigt

MMS

Gott och nyttigt


mina hjärtemuffins

MMS

mina hjärtemuffins


hoppsan

Nu har tydligen bobilbloggbilden som jag skickade i fredags poppat upp!
Ska det ta sån tid?  Man kan ju undra.
För nu är det ju så att det inte är idag jag dricker öl utan det va i fredags jag tog mig en öl.

Strax bär det av till Falköping med hunnyEmma för att hämta ett torksåp tror jag det va.

So long så länge!

corona är gott

MMS

corona är gott


Jag vill va smal

Ja det vill jag. Vill gå ner en sisådär 20-25 kg. Jag vet att man får jobba för det men det är inte så lätt när man bara blir motarbetad av sina mediciner.
Mamma och E va här idag och lämnade mammas motionscykel som jag fick låna.
Cyklade lite på den förut, men jävlar va ont jag fick i baken (räva). Den sadeln passade inte min bak kan jag säga. Men jag ska försöka cykla lite varje dag ändå.
Det tråkiga är att jag inte har nåt tålamd, händer det inget ganska så snart så tappar jag lusten.
Men jag måste försöka iaf..

probläm

Jag har problem.. Med att mobilblogga..Rätt telefonnr är inskrivet, det har jag kollat flera gånger men det funkar inte ändå..
Några tips?    Mottages tacksamt.

en ensam öl

Här sitter jag och dricker en öl..ensam.. men ölen lär bli rätt så ensam io magen den med för det blir nog inte fler.
Imorgon blir det fars dags firande hemma hos pappa. Systers familj kunde inte på söndag när dagen egentlien är så det fick bli imorgon, lördag.

Julklappshandlandet går framåt. Är snart klar både till mamma och johannes. Känns skönt. Såslipper man stressa med det sen.

Nu åter till min ensamhet och ölen..

egentligen..

vart är tidaholm på väg?
fi reda på idag att iac min arbetsplats (förra) ska läggas ner nästa år. Vart ska alla folken ta vägen då? jag bara undrar.
känns som alla varslar, inte bara i tidaholm utan hela landet och visst är det så oxå. fasen oxå.
grrr..

smoothieKöpte mig en smoothie blåbär-hallon igår när jag och Julia va på maxi. Den va helt okej faktiskt. Märket är Brämhults. Finns i flera spännande smaker.

Idag har jag varit på välbehövlig massage. Man önskar att man kunde ligga där i iaf 1 timme. Det gör ju ontskönt om ni förstår.
Ikväll har jag tagit mig ett bad och bakat muffins med choklad på och röda nonstop hjärtan. Dom ska sparas till 1a advents fikat.

trippoutfittesting testing i gimp igen..

hoodie - h&m´s herravdelning
jeans - h&m

vanlig tråkig måndag

It takes a fool to remain sane - the Ark   mycket bra låt

Idag hade jag tänkt hjälpa till lite på hunddagiset men som vanligt?!  va det ingen där. Så då ringde jag Julia så åkte vi till skara och skövde istället. Det blev en enkel liten tripp. Vi va aldrig inne i skövde utan åkte bara till maxihuset.
Hittade ett par ugh (stavas det så?)-kopior för 249 pix som jag ville ha men inte köpte..   vill ha dom.. får suga lite på karamellen och få se om jag köper dom eller inte.

Nu är jag trött och äcklig.. Måste duscha.. snart...

Duktiga jag

Fan va duktig jag är!  Har bakat kakor idag! Fick ett ryck bara sådär. Och nu har jag precis diskat. Bara det är en bedrift när det gäller mig.
Kände oxå för att göra mig fin efter jag duschat,så nu sitter jag här i kjol! Det är inte så ofta det händer.
Ute är et kallt, fick skrapa rutorna förut när jag skulle bort till syster. Brr..  Kan inte våren komma snart?!

RSS 2.0