utflykt



Utflykt med mamma till Jönköping för lite shopping och äta lunch på Chili Tai med storasysteryster.
Hostade mig mest genom dagen så till slut så tröttnade mamma och gick och köpte hostmedicin till mig..

host host host höst..




Hostar snart lungorna ur mig samtidigt som höstvindarna blåser där ute..

förkyld dag öh 3?

Fortfarande förkyld, känner mig lite halvsjuk. Borde kanske inte åkt till ikea idag och gått up tidigt utan låtit kroppen få sova ut lite.. men men, det hoppas jag att jag får göra imorgon istället..
snoriga godnattkramar...

kan ja(n)g spotta och fräsa


förkyld dag 2

Förkyldningen har eskalerat. Nu är jag nysig, snuvig och hostig. Ägget i halsen har försvunnit men hostan har blivit äckligare.
Imorgon bär det av till ikea med bästaste Julia. ånt som bara hon och jag kan göra  =)   hoppas bara jag inte blir sämre till imorgon. Men det är väl bara till att fortsätta att hälla i sig vidrig kan jang..  bläää...

dagens outfit




Dagens outfit består av slitna jeans (h&m), Vit topp (ellos), rutiga tunika (ellos).

Idag har varit en dag med mycket att göra. Först fika tårta på jobbet sen till mamma och hämta honung och lämna några formar, sen till Emz och ha "hästterapi) , alltså jag är rädd för hästar och är helt oerfaren gällande hästar så vi tränade lite på att inte va rädd och så, det hela slutade med att jag satt på hästen och red!!!  kul men ganska otäckt.  Efter det blev det pizza och sen hem och kolla på idol med Dboy.
Imorgon ska jag oxå till jobbet på möte med arbetslivsresurs, vi får väl se vad dom har att säga.

Till råga på allt har jag oxå åkt på en riktigt otäck förkyldningshosta, det känns som man har ett taggigt ägg i halsen som man inte kan hosta upp hur mycket man än försöker..  Hoppas hoppas att det inte blir värre än såhär iaf...

duktiga jag idag med

Jag har varit duktig idag med. Gått på berget idag med. Känner mig så duktig för att vara jag.  =)



måndag



Morgonoutfit


Gick upp tidigt (för att va mig) vid 11 efter att telefonen ringde. Tänkte att jag då kunde passa på att ringa veterinären. Sagt å gjort, ringde till falköping där jag fick rådet att ringa och rådfråga i göteborg, där dom är mer specialiserade på smådjur. Tjejen sa att det kunde vara nåt virus i örat och att man kunde provbehandla med penicillin. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Det handlar ju lite om min ekonomi oxå. Jag har ju inte råd att lägga ut hur mycket pengar som helst. Ska vänta iaf till torsdag så jag vet hur mycket lön jag får..

Duktiga jag

Jag är duktig jag. Torsdags:  gått på berget. Idag: gått på berget. Duktig Ingela.. =)
Jag hade hör och häpna kjol igår!  Tänkte som så att nu när jag inte jobbar på fabrik och går i arbetskläder alternaivt mysbyxor, kan väl piffa till mig nån gång ibland. Nu kanske jag börjar använda alla dom kläder jag har som jag aldrig använder annars..


Nåt sånt här såg jag ut.

HELVETE 2




Jag kan så många fina ord mera...

HELVETE!!!!!!!!!!!

JAg har inget jobb! Fick reda på idag när jag kom till jobbet att det va sista dan idag...
FUCK OFF!!!!

jahapp

Så va det söndag natt igen..  Och bara 2 veckor kvar på jobbet. Vi blev permitterade, så vi jobbar v. 39 ut bara. Jag blev både ledsen och arg när jag fick reda på det för jag ville verkligen inte gå hem. Ville ju jobba dom 4 månaderna som va kvar. Men men, det är ju inget jag kan göra nåt åt. Bara svälja och äta skiten..

somebody

I want somebody to share
Share the rest of my life
Share my innermost thoughts
Know my intimate details
Someone who'll stand by my side
And give me support
And in return
She'll get my support
She will listen to me
When I want to speak
About the world we live in
And life in general
Though my views may be wrong
They may even be perverted
She'll hear me out
And won't easily be converted
To my way of thinking
In fact she'll often disagree
But at the end of it all
She will understand me

I want somebody who cares
For me passionately
With every thought and
With every breath
Someone who'll help me see things
In a different light
All the things I detest
I will almost like
I don't want to be tied
To anyone's strings
I'm carefully trying to steer clear of
Those things
But when I'm asleep
I want somebody
Who will put their arms around me
And kiss me tenderly
Though things like this
Make me sick
In a case like this
I'll get away with it

// Depeche Mode


Jag fryyyser

.. och huttrar. Jag som annars brukar vara varm (sen jag gick upp i vikt) fryyyser..  Igår när jag skulle sova fick jag gå upp och ta på mig mysbyxor, sockar, tshirt och en cardigan, jag som anars bara brukar sova i trosor. Vad har hänt!?
Förresten, trosor! vilket fult ord! Jag har alltid tyckt att det är fult ord, nästan tyckt att det vart pinsam att ens yttra ordet. Kan man inte hitta på nåt annan ord?!

Förresten hör och häpna! Jag har dragit ner rejält på rökandet, har köpt mig nikotinplåster som jag har på mig dygnet runt. Känns faktiskt skönt.. Inte att använda plåster men att inte röka så mycket. Trodde jag aldrig att jag skull säga. Men under sker ju! =)

varsel

Fick så igår reda på att ett varsel är lagt på 52 personer på tidaholmsfabriken. Alltså har jag jobb i 4 månader till. Och vad fan ska jag göra sen? Söka jobb på 25 %? Ja tjenare kerstin.. Vem fan vill ha en då? Och vilken kass ekonomi jag kommer att få. Personlig konkurs nästa!
Någon som har lust att anställa mig 2 timmar om dan?  Pleeeeeaaaseee?!

helgångest

Helgen har varit fylld av ångestattacker och oroliga tankar och mycket funderande om allt och ingenting. Har inget att ha ångest över men när det blir för mycket i skallen så kommer det och smyger sig på en.

Idag va det som sagt kalas. Clara hade tydligen sagt innan jag kom, kommer inte moster snart, hon brukar ha dom roligaste paketen. Lilla sockersnuttan..  Vi gick även ut en stund jag och barnen och testade experiment med såpbubblor, det tyckte dom allt va kul.

RSS 2.0