I väntan på arn.. Bio.

DSC00434.JPG
I väntan på arn.. Bio.

snaaart julledigt

snart så är det julledigt, om ca 6 timmar ska jag bara va, sova länge på mornarna och inte ha dåligt samvete för att jag är uppe på natten.

Det är nåt jag tänkt på och kan bli väldigt arg på, att folk dömer mig när jag säger att jag sover till kl 1.
Varför inte?!   Jag gillar att sova och va uppe sent, min kropp mår bara dåligt av att gå upp tidigt varenda dag. Tro mig, jag vet. Jag jobbade i 6 år på ett företag där vi började kl 7 och nästan varje vecka, 3 dagar av 5 hade jag ont i huvet. Samma där jag jobbar nu, när jag skiftade hade jag oxå ont i huvet minst 3 dagar av 5. Men på andra skiftet så va jag pigg på kvällen och ingen huvudvärk. Varför ska det då va så svårt att förstå att jag har en annan dygnsrytm än majoriteten av alla andra människor?!  Jag blir argare för varje gång nån suckar och säger va! men! så länge kan du ju inte sova! så länge kan du ju inte va uppe!
Joooo! Det kan jag visst! Jag vill det!! Så ge mig inte dåligt samvete för det!

gooood nighty

Good night fuckers losers lovers or what ever you may be.
I´m off to bed.. I think..

Why am I writing in english?

Who knows?!
Who cares?!

I don´t..

söndagen efter julbordet

Igår så va det då dags för den årliga julbordsfesten med jobbet. Och som vanligt blev det ett fyllekalas.. haha..
Fast man vet ju på förhand vilka som kommer å va värst. Så oxå i år.
Det va en helt okej kväll med några shotar och en drink, tequila rose och baja rosa.. mmmm, så gott!
Och ja, jag flirtade såklart med min toyboy, han är ju så söt så det går ju inte att låta bli.. =)

Min lille Bkörn lever fortfarande och han är faktiskt rätt pigg. Han ser inte vacker ut men han lever och är pigg, lille kraken.
Hmm, undra vad jag ska köpa till dom i julklapp mina små hamstrar..

I fredags åkte jag och Emzer till Ullared och shoppade järnet. Vi tog in lilla bil och den va full när vi va klara kan jag säga. Hittade mycket kul och onödigt men även en hel del bra-ha-saker. Några julklappar blev det oxå.

lille björnen

Drömde om att jag blev ihop med en 19åring inatt.. En som jobbar på mitt jobb..
Hur ska jag tolka detta?  Eller behöver man tolka det? nee..
Jag brukar kalla honom min toyboy på skoj när vi jobbar ihop.. då flinar han bara..

På fredag bär det av till Ullared med Emzer. Ska bli kul! =)  Har inte varit där på säkert 2 år. Kommer säkerligen komma hem med en massa skräp som jag inte behöver men som va kul och oemotståndligt just då.
Har iaf skrivit en lista med bra saker som jag tänkt att köpa, mest förbrukningsvaror såsom schampo, tops och fryspåsar.

Jag tycker så synd om min lille Björn, han ser nästan ut som en liten tanig råtta med skabb..  Mamma och jag va ju hos fröken doktor för ett litet tag sen och han fick sprutor, och han blev ju lite bättre ett tag men nu ser han värre ut än nånsin. Hade ute han en stund förut och såg att han kliade sig mer än vanligt, även om han sett konstig ut förut har han ju inte kliat sig så mycket men det gjorde han nu.. Jag blir lite ledsen, vill ju inte han ska lida eller dö.
Syster, vad säger du? vad ska jag göra?
Han e ju min lille gosepluttbjörn..

advent

Jadi jadi jadi..
Så va det december.. Och 1a advent idag. Igår hade vi sedvanlig adventsmiddag med "mormormat" och chokladpudding. Gillar verkligen den traditionen vi har som vi alltid hade när mormor levde.
Tycker det är viktigt med traditioner och det som känns viktigt för en.

Fick ett ryck igår och möblerade om i vardagsrummet, igen..  Men nu tror jag att jag är nöjd, så nöjd jag kan va iaf. Hade ju fortfarande varit bättre med en 3sitssoffa som jag egentligen vill ha men man får göra det bästa av situationen. Har även fått upp lite julpynt, så nu är det riktigt mysigt härhemma om jag får säga det själv.

RSS 2.0