avklippt

23f7db5dc4beeb227bf3971aaded9e48.png

avklippt


avklippt!

Så va det gjort! Håret är avklippt. Till slut ställde Julia upp efter lite övertalning. Det va ju ingen annan som ville/vågade göra det. De flesta sa, (mest mamma), att ,du som har så långt och fint hår!  Men får man ryck så får man.. det växer ju ut igen, det tar väl lite tid men då får det göra det då..

måndag

Och jag har hämtat bilen. Så fick man sig en liten promenad oxå i det fina varma vädret. Såg att björkarna hade exploderat dom sista dagarna, så nu börjar det bli härligt grönt ute. Och med det följer nästäppa, rinnande näsa och kliande ögon. Men jag har lite tur iaf, det har blivit bättre och bättre med åren, allergin. Tycker dessvärre synd om min syster som har det värre än mig.
Funderar på att gå fram till apoteket eller om jag ska göra det imorgon. Mycket svår fråga, ha! not!
Bilen ja, ja den vågar jag knappt åka i av rädsla att den ska börja koka igen (även om det ska vara lagat nu) eller att, hu hemska tanke, det är nåt annat som ska gå sönder. Det är i såna här lägen jag inte vill ha nån bil...

veckan

En vecka sen jag skrev nåt. Har inte haft lust att skriva heller. Men jag lever fortfarande iaf, om det nu skulle va nån som undrar vart jag tagit vägen.
Igår och idag är det fint väder med 17-18 grader ute. Jag hade lite dåligt samvete igår för att jag inte satt på balkongen i solskenet. Får väl ta en stund idag och göra det istället.
Mamma va här igår oxå och lånade vår tvättstugas torktumlare för att tumla sina täckjackor. Och under tiden vi väntade la hon beslag på min dator och satt och spelade, men det gör inget lilla mamma, du fick ju det. =)

Min bil har jag inte haft på hela veckan, lämnade in den i måndags och trodde jag skulle få den på tisdagen men tji fick jag, har fortfarande inte fått den. Det va nåt strul med leveransen av en givare. Så förhoppningsvis får jag den på måndag, hel och lagad.

lördag

Dagen idag, sova äta frukost duscha sova lite till och sen ringde det på dörren och där stod lilla mammsen och ville häls på en stund. Klart hon fick det, hon fick även lite kaffe. Vi pratade om ditt och datt, bla om syster och robert som är/har varit så förkylda/sjuka. Krya på er!!  Den sjukan vill jag inte ha, feber, ont i halsen, hosta och att man är helt slutkörd. Det va längesen, peppar peppar, som jag va förkyld så det skulle inte fövåna mig om jag åker på denna sjuka.

Ikväll är det Robinson. Följer ni det? Jag vet att systeryster följer det lika slaviskt som jag. Kan man inte se det så spelar man in det. Är vi lite töntiga så säg.. =)
Nu kanske man skulle göra sig nåt att äta..

tjong tjing

torsdag

Uppe med tuppen, nästan iaf. Gick upp 9.30 för att kl 11.00 ha möte med arbetspsykologen i 20 min. Det va mest hon som pratade om verksamheten och hur det skulle kunna tänkas bli för mig. Ska ju ha möte den 28e och göra en handlingsplan.
Och när jag ändå va uppe så tidigt tänkte jag att då ringer jag till pappa och frågar om han har lust att bjuda mig på middag, och javisst det hade han. Stuvade makaroner och köttbullar, mumma! Det va ett tag sen jag åt det och det va lika gott som jag kom ihåg.
Resten av dagen är öppen, vad ska jag göra?! hmm..

inte mycket

Har inte så mycket att skriva om. Mitt liv är ganska så händelselöst nu när man inte har nåt jobb eller arbetskamrater. Eller det va väl inte så mycket som hände när jag hade jobb heller som jag hade att skriva om men det känns som det inte händer nånting..
Vad har dagen bestått av då?! Vaknade och gick upp 9.20, åt frukost, satt vid datorn, klädde på mig, kollade på grey´s anatomy, hade lunchdejt med Baloo, hem å snacka lite skit, han åkte, ringa mamma, sitta vid datorn, gå till mamma med cykeln som behövde pumpas, cykla och handla fika, fika med mamma, snacka lite skit och se på när mammsen jobbade i trädgården, cykla hem, spela lite dator, ringa min hb och Julia, cykla till Julia och dricka kaffe, cykla hem. Och nu sitter jag här och bajsar ur mig en massa ord för att fylla sidan.
Imorgon ska jag iaf till gnistan för att träffa arbetspsykologen där. Vet inte vad som kommer att sägas eller så men får väl hoppas på nåt positivt. Det dröjer nog några veckor till innan jag börjar där iaf, jag ska på ett möte till med lite folk därifrån och arbetsförmedlingen om 2 veckor, så såpass får jag vänta iaf.
Vad jag skriver iaf hela tiden.. jaja.. skit samma..

*skutt skutt* påskharen hoppar iväg

sjuk

inte jag alltså utan min bil. Den är sjuk.. Den går upp i temp såpass att om jag inte stänger av den så kokar den. Så köra några längre sträckor är det inte tal om. Jag kommer max till acklingakorset sen kokar och puttrar det i hela motorutrymmet. Måste gå till doktorn och se va man får för dom.
stackars bilen..


jag


bild tagen uppe i grythyttan på bogus 30årsfest.

senaste dagarnas

trött..sol..rädsla för kok i bilen igen..skjutsat pappa med mammas nya bil..trött.. halvering av rökat..30+ fest på bibblo..besvikelse..trött..kaffe med helene..ingen inspiration till bloggen..oroliga drömmar.. trött

ja det är väl en summering av de senaste dagarna.. har säkert glömt nåt..

Vad har jag gjort för ont??

Bilen bara krånglar för mig just nu.. För en vecka sen va det batteriet nu när jag skulle åka till emz i stenstorp så gick bilen i kok. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Är det bara för att jag ville behålla bilen och detta är universums sätt att säga, Du ska inte ha nån bil!? Så nu kan ni väl säga, va va det jag sa! Men jag förtjänar det inte!

dagens 090404


skjorta - fasters butik i Hjo
jeans - Lindex

Dagens - kalas hos Anders och Emma, däckbyte, tack Evert!
kvällens - Robinson

dagens 090401


jeans - lindex
oversized tshirt - gina tricot

RSS 2.0