MAJA KLÄTTRAR

7d2d1a57d43ac2f60c1da98fa3b84367.png

MAJA KLÄTTRAR


ARMBAND 25 KR

0-5c11b4329a4c684aa823c34dfa931dcb.png

ARMBAND 25 KR


ARMBAND 15 KR

0-2bed831d0e328a0c6398764b77a5a1ea.png

ARMBAND 15 KR


freitag

Det ny hjulet va uppskattat, hon sprang hela kvällen igår och en stund nu ikväll. Jag får visserligen väcka henne och "hälla" ut henne ur huset för att hon ska va vaken en stund. Men jag tycker allt hon kan va social en liten stund när jag är vaken iaf och vänja henne vid mänsklig "närhet".

Annars då? Jo jag har fikat med Emz  nu i em och hjälpt henne att välja ut några glasögonbågar som hon ska fundera över. Efter det så följde jag med Julia till skövde för en liten shoppingrunda inne på maxi huset eller som det heter nu, Elins esplanad. Några fynd gjorde jag allt, det va ju rea nästan överallt!   =)

Såg att Eddie åkte ut ur idol ikväll och det va väl på tiden. Inget ont om han som person för jag känner han inte men jag tycker han har sjungit surt de flesta gånger.
Heter det sjungit förresten?! sjöngt sjungt sjungit?


nytt hjul

Jag har precis varit och köpt ett nytt hjul till maja, ett fristående inte ett sånt man sätter fast i gallret. Ett sånt har jag redan men det ballrar så mycket att jag är rädd att det stör grannarna. Men nu får vi se vad hon tycker om det nya hjulet.

Om en stund kommer nog Evert för att hjälpa mig med ett lysrör som inte vill funka. Jag får inte loss kåpan som sitter utanpå. Ja, vaddå? jag är ju tjej!  ;)

grått

Grått ute såväl som inne.. Ingen bra dag, ledsen och jobbigt, grått och tråkigt.

Försöker köra lite terapi med maja men det går inget vidare. Antingen vägrar hon gå ur huset eller så försöker hon klättra över gallret. Vad gör man med en hamster som är livrädd för världen utanför? Någon?

lite armbandgör lite reklam igen för mina armband med en gammal bild.
med priser från 7 kr och uppåt.

helgen som var

Idag är det fars dag och det har vi firat på sedvanligt vis hemma hos pappa. Som vanligt blev det mycket gott att äta och mycket att prata om. Lite spel hanns oxå med. Clara och IngaBritt spelade nya bondespelet från 1985 tror jag det va, och jag va bank och domare.  =)  IngaBritt avgick med segern i hand efter några rundor va avklarade.
Det spelades även schack mellan pappa och Clara och mellan Robert och Clara, i båda fallen förlorade C men hon kämpade tappert.

Gårdagen finns det inte så mycket att skriva om, den spenderades vilosamt med inte mycket att göra.

Fredagen då?! Jo då firade vi Evert, mammas gubbe som fyllde hela 70 år. Det kan man då rakt inte tro så som han håller på och grejar och far omkring.  =)
Vi va den närmsta släkten med respektive och någon vän. Maten va exotisk planka (olika sorters kallt kött och exotiska frukter) och potatisgratäng, mycket gott tyckte även en kräsen ingela. Det bjöds även på en tårta med vit choklad på, även den va god.
Everts barn hade gjort en tipspromenad med frågor om Evert, den lockade till många skratt.

Hur går det med Maja då?! Jo det knallar på lite sakta. Hon är ju väldigt väldigt rädd av sig och får smått panik emellanåt om man ska in i buren och göra nåt. Rycker till vid nästan varje ljud och är sällan ute och bökar omkring. Kan man reklamera en hamster? Nee, jag skoja bara.. Men det är synd att hon ska va så rädd.
Syster följde med hem efter vi vart hos pappa och hade lite terapi med Maja. Strök henne på ryggen med en fjäder och pratade med henne. Jag får väl försöka fortsätta med detta så får vi se vad det blir av det..

Maja

Jag har blitt med hamster!  En liten Maja blev det. Hon är helsvart sånär som på en vit rand på magen  =)  Ja ja, bild kommer.. Om hon kan va still nångång så man kan ta ett kort!
Hon har sprungit i sitt hjul nästan hela kvällen så jag knappt har hört vad dom sagt på tvn men vid 22.30 fick det va nog. Jag vill ju inte störa grannarna!  ;)

Annars då? Jorå det funkar fint, det knallar på med pojken så fint så.  puss på dej!

Lägger ur lite bilder på mina armband till försäljning. Inte dom bästa bilder, det är är ju trots allt mobilbilder.

ARMBAND 20 KR ST

0-3ee9ef26ecf3c29f7b236a7b725181a9.png

ARMBAND 20 KR ST


ARMBAND 25 KR

52af8a1ad763f08c54d69b78f87d2d92.png

ARMBAND 25 KR


RSS 2.0