starish

famlande tankar, ramlande drömmar och konstiga ideér.

onsdag, Elvis och bilinlämning

image10


Här är min andra hamster, Elvis. Visst är han söt?!

Annars sitter jag mest här idag ich väntar på att psykdoktorn ska ringa, så jag får hålla mig hemma idag.
Jag va ute en sväng på förmiddagen och lämnade in min lilla bil. Avgassystemet har gått av så Henke ska laga det. Så idag är jag utan bil.
Vad ska jag hitta på idag då?  Kanske färga håret?! Titta på film?! Pärla lite?! Eller bara softa och skrota runt här i lägenheten..

tisdag, sjukskriven, McD och promenad

Vaknade av att pappa ringde för att kolla vad jag ville när jag sökte han igår. Vad jag ville va att ge honom födelsedagspresenter i efterskott. Och så frågade han om jag ville komma på middag. Kl. 13 åkte jag till han och fick stuvade makaroner och köttbullar, ingen gör stuvade makaroner som pappa! Efter maten fick han sina paket. Jag hade köpt en dunk blåkorn till hans växter och en bok om tidaholmsbilar. Det slutade med att han tog fram alla sina böcker som rörde tidaholms historia på ett eller annat vis. Men kommer jag komma ihåg det till nästa gång det är dags att köpa paket vilka böcker han har?!  njae..  
Jag frågade även pappa om han visste om det fanna psykiska besvär i släkten på hans sida, men det va inget han visste om. Läkarna har ju nämligen frågat mig om jag vet om det finns psykiska sjukdomar i släkten för att kolla om det kan va genetiskt. Men det verkar inte vara så, inte direkt iallafall.
Läkarintyget kom på posten idag, jag blev sjukskriven helt hela juni. Den ena sidan av mig säger, fan oxå, så länge! Medans den andra sidan säger, åh vad skönt, då kan jag ta hand om mig själv lite och ta det lugnt och göra saker som jag tycker är roliga. Så jag har även varit på försäkringskassan och lämnat intyget och bett dom dra lite mer skatt så jag förhoppningsvis slipper få restskatt nästa år igen.
Efter det va jag på jobbet en liten sväng och hälsade på och lämnade papper. Tycker det är kul att hälsa på och prata lite med folket, dom jag tycker om.. hehe..
Sen fick jag ett litet ryck. Jag ringde till Julia och frågade om vi skulle åka till falköping och äta på McDonalds. Och det va väl klart hon ville det!  Passade även på att slinka in på ÖB en sväng för att handla lite onyttiga saker. Eller helt onyttiga va dom ju inte. Köpte ett myggnät till balkongdörren, tandkräm, tandborstar, fryspåsar och sånt.
Direkt när jag kom tillbaka till stan så åkte jag upp till sisustugan för jag misstänkte att mamma skulle vara där. Men det va inte bara hon där, hela min systers familj va oxå där. När jag satt utanför och småpratade lite med mamma så kom min syster tillbaks från en runda och hon frågade mig om jag skulle följa med och gå 2,5 rundan. Efter visst tvekande så sa jag, varför inte?! Så vi gick iväg och pratade under tiden. Det va längesen jag gick på berget och jag måste faktiskt erkänna att det är skönt. Men jag vågar knappt gå själv, för jag inbillar mig att det ska komma en blottare eller nån som hoppar på mig och överfaller mig..  Jag ska då alltid tro det värsta..

måndag, tacos och mormors lampa

Va på hem och hobby i hjo en sväng igår. Hittade lite av varje, kunde handlat mycket mer men det va ju inget jag behövde så jag fick försöka hålla fingrarna i styr. Fick ont i huvudet på vägen hem så det fick bli en lugn hemmakväll, så som söndagar brukar vara.
Idag ringde mammas man och väckte mig kl 11, för att han skulle komma och hjälpa mig att sätta upp en taklampa. Lampan har varit min mormors lampa, så jag tycker väldigt mycket om den. Plus att det är guldstjärnor på den, jag gillar ju stjärnor.
På eftermiddagen så åkte jag till mamma och åt tacos tillsammans med "barnen", alltså mina syskonbarn Clara och Johannes. Mamma brukar hämta barnen varje måndag och ha dom tills min syster och Robert kommer hem.