starish

famlande tankar, ramlande drömmar och konstiga ideér.

famlande tankar

Fasen vad det snurrar runt mycket i huvet på mig nu. Saker jag inte kan skriva om här. Egentligen bör jag väl se hur saker och ting utvecklar sig innan jag kan fatta några beslut men man kan ändå inte låta bli att fundera. Om, varför, när, hur..

Fredag imorgon, eller rättare sagt idag. Vad har då helgen för saker för sig?! Imorgon kanske det blir film.. Lördag blir det utgång med förfest här hos mig med min vän Julia och några vänner, söndag blir det kalas, älskade Clara och Robert ska fira sina födelsedagar. Presenter är redan inhandlade. Det gäller väl bara att motstå frestelsen att dricka för mycket och att gå på efterfest så man är någorlunda pigg.Clara, bild tagen av henne själv. grattis lilla gumman!!

vattenmelon är gott

Har precis tryckt i mig en halv stor vattenmelon. Det va ett tag sen nu. Förut i sommar har jag ätit en halv varje kväll (innan dillet på kladdkakan).  Saknar kladdkakan lite emellanåt men får försöka mig hålla ifrån att gå till frysskåpet på ica och köpa en..
Dboy va här förut och drack kaffe, tittade även på "So you think you can dance". Jag gillar Katee skarpt, hon lyckas med att fånga känslan och uttrycka den med hela kroppen och ansiktet. Hoppas hon kommer långt eller vinner.

       Min vän Bogus som numera har flyttat ifrån oss.

Fy s-n!!!

Jävel....   Jag har gått upp i vikt.. typ 4-5 kg...  Väger nu ca 92-93 kg... Så mycket har jag aldrig vägt... Bläää...
Ska sluta med kladdkakan som jag har blivit beroende av och inte äta så¨sent på nättern, ta mindre portioner, börja med äppelcidervinägern igen.. och och och och....
Bläää....