famlande tankar

Fasen vad det snurrar runt mycket i huvet på mig nu. Saker jag inte kan skriva om här. Egentligen bör jag väl se hur saker och ting utvecklar sig innan jag kan fatta några beslut men man kan ändå inte låta bli att fundera. Om, varför, när, hur..

Fredag imorgon, eller rättare sagt idag. Vad har då helgen för saker för sig?! Imorgon kanske det blir film.. Lördag blir det utgång med förfest här hos mig med min vän Julia och några vänner, söndag blir det kalas, älskade Clara och Robert ska fira sina födelsedagar. Presenter är redan inhandlade. Det gäller väl bara att motstå frestelsen att dricka för mycket och att gå på efterfest så man är någorlunda pigg.Clara, bild tagen av henne själv. grattis lilla gumman!!

vattenmelon är gott

Har precis tryckt i mig en halv stor vattenmelon. Det va ett tag sen nu. Förut i sommar har jag ätit en halv varje kväll (innan dillet på kladdkakan).  Saknar kladdkakan lite emellanåt men får försöka mig hålla ifrån att gå till frysskåpet på ica och köpa en..
Dboy va här förut och drack kaffe, tittade även på "So you think you can dance". Jag gillar Katee skarpt, hon lyckas med att fånga känslan och uttrycka den med hela kroppen och ansiktet. Hoppas hon kommer långt eller vinner.

       Min vän Bogus som numera har flyttat ifrån oss.

Fy s-n!!!

Jävel....   Jag har gått upp i vikt.. typ 4-5 kg...  Väger nu ca 92-93 kg... Så mycket har jag aldrig vägt... Bläää...
Ska sluta med kladdkakan som jag har blivit beroende av och inte äta så¨sent på nättern, ta mindre portioner, börja med äppelcidervinägern igen.. och och och och....
Bläää....

summering

Kräftans dag (lördag) = bojkott
Fredag = fuller  hehe  =)
Börjatr jobba efter semestern = bra och dåligt
Nya vänner
Ökat i vikt = minus
Hösten kommer
Regn och blåst
Dålig uppdatering på bloggen, jag vet
Vänt på dygnet. illa
Jaha, vad ska jag skriva nu...?
God kväll

öl,känslor och avsked

ja verkligen är det det. Sitter nu och smuttar på en millenium starköl. Mitt ena öga tåras, inte för att jag är ledsen utan för någon annan orsak jag inte vet. Det svider och rinner.

I lördags va jag då på utflyttningsfest hos Bogus och hans tjej. Dom ska flytta till Grythyttan för att studera.
Från början bodde han här i stan men för några år sen flyttade han till skövde. Jag antar att lilla Tidaholm va för "litet" för han ;)  Och nu så ska han flytta fårn skövde. Grythyttan ligger ca 8 mil ovanför Örebro. Så man åker ju inte dit och hälsar på bara så där på en eftermiddagswfika. Iallafall.. Det va fest, och jag hade fixat skjuts till skövde för mig och Birger med min honeybunny Emma, och Birger hade lovat att han skulle ta hand om mig och se till så vi kom hem på natten. Jag brukar inte dricka när vi är på fest hos bogus, dels för att jag vill komma hem när jag vill och för att jag inte vill följa med ut på krogen i skövde. Men nu som "a last request" från Bogus så hade jag bestämt mig för att dricka och va allmänt jobbigt onykter,såsom bara jag kan bli.. Vi eller iaf jag hade jättekul, det partades, sjöngs, spelades gitarr och drack. En situation uppstod som jag inte riktigt klarade av så det blev en liten diskussion och lite ångest och lite irritation men det gick över när Bogus fick mig på andra tankar. När vi sedan skulle gå, jag och Birger, ut till taxin, blev det för jobbigt och känslosamt för oss.. Det blev alldelles för mycket känslor i kombination med alkohol och goda vänner som ska skiljas åt.. Jobbigt värre.. Känns tråkigt och ibland för jävligt att han ska flytta så långt bort så man inte ses så ofta..
Min vän Bogus..

RSS 2.0