starish

famlande tankar, ramlande drömmar och konstiga ideér.

hmm

ska jag ge fan i min  blogg eller?!  skriver ju nästan aldrig längre.. men om man inte syns så finns man inte, eller hur är det med det där? och jag vill ju synas, bli "känd" för något, eller snarare uppskattad för att jag är bra på nåt och som folk skulle vilja ha. hmm vad skulle det kunna vara?!  detta funderande hänger ihop med mina framtida drömmar som jag ska fortsätta att berätta om när jag fått ihop en text om det..

annars så håller jag fortfarande på med min fondvägg med knallturkosa blommor. borde nog se till att få den klar snart. för på lördag får jag lite tjejkompisar hit, jag ska ha sexparty. och om 2 veckor kommer familjen och firar min födelsedag, så jag får väl lägga på ett kol kanske..

jag har börjat dricka te på daglig basis, en mugg på kvällen. jag skyller detta på mina vänner julia och pyttis som alltid envisas med att bjuda på te. men jag har kommit på att det är ju faktiskt ganska gott!  =)

snöboll lever och väsnas. hon tycker om att springa i sitt hjul på nätterna och böka runt. hon är så go lilla gumman..

imorgon ska jag till doktor Per och ta bort stygnen på mina sår. undra om det gör ont..

nu.. kanske sova..

natti

framtida drömmar del 1

Jag har funderat mycket den senaste tiden över vad jag vill bli när jag blir stor. Rent åldersmässigt ska jag väl redan betrakta mig som stor, men jag känner mig inte "stor".
När jag va liten, vad jag kommer ihåg, så hade jag ingen dröm om vad jag ville bli när jag blev stor.
På gymnasiet gick jag estetiskt program med inriktning på konst och formgivning. Och det va väl det enda jag va intresserad av att läsa. Jag kommer ihåg att jag hade några funderingar då vad jag ville jobba med, ungdomar eller blommor. När jag gick sista året fick jag reda på att i falköping fanns det en guldsmedslinje, men vad hjälpte det mig när jag redan hade läst nästan 3 år på en annan linje.. Då när jag fick reda på den linjen kände jag att det va nåt jag ville testa. Men det föll sen i glömska.
När studenten närmade sig så kände jag mig lite stressad. Många andra skulle ju läsa vidare men vad skulle jag göra? Syokonsulenten fixade en praktikplats åt mig på ett företag som arbetade med plastblommor. Praktiken skulle vara i 10 månader, när den led mot sitt slut så fick jag erbjudandet om att börja jobba där. Jag sa ja, mot bättre vetande, men jag kände och tyckte att jag kan ju inget annat!
Och där blev jag kvar i 6 år och slavade..

fortsättning följer..

MF vs. CS

Vad f-n gör Christer Sjögren i melodifestivalen!! 
Han ska inte va där! Det är bara fel fel fel!!

Synd bara att Michael Michailoff inte gick vidare, har alltid gillat han, ända sen fame factory-tiden..

Åh fy!! Nu gick C.S. vidare till Globen!! 
Nästan att man ska bojkottar hela skiten!!