ARMBAND 25 KR

08c62cd98eac2689619c80e1c980ace0.png

ARMBAND 25 KR


ARMBAND 30 KR

34d82241442110b539f9aba5e39bb169.png

ARMBAND 30 KR,    SÅLT!


ont i halsen ?

Vaknade imorse med ont i halsen och ont i huvudet. Ska jag bli sjuk? Just nu känner jag inte mycket men det kan ju va iprenen som verkar. Inte bra, inte bra alls.

Har inte gjort några nya armband men jag gör nya i huvudet hela tiden. Har köpt lite nya pärlor och berlocker som jag ska använda.

Igår va jag med mamma, E och nisse i falköping för att dels kolla om dom hade nån hamster jag fastna för, men sån tur!? hade jag inte. Men det finns en uppfödare i mariestad som har en egen hemsida där dom har så söta hamstrar. www.dianthushamster.se
Vill ha en igen, en liten kompis.. en Alvin..

TESTAR

0-18f50bff7d45917df0bf4ed99edd830d.png

TESTAR


svart försök

Så, nu har jag testat lite med svart cernitlera. Köpte även en vit typ spritpenna att skriva/rita med men jag inser nog att pärlorna eller klumparna ;) borde lackas eller nåt. Men nu har jag iaf försökt. Måste köpa hobbylack bara och testa och se hur det blir.
bild kommer.

update

Nu så... har jag äntligen hittat bloggen jag sökte..  http://matildasalmen.blogg.se/
hon är även en väldigt duktig barnboksillustratör.

hittar inte den

Näe jag hittar inte den bloggen. Jag har letat och letat. Och jag kommer inte ihåg vad den hette. Hur hittade jag då den första gången? jo, för ett tag sen så på blogg.se förstasida fanns ett "inlägg" om en tjej som hade fått hem en virkad eller stickad lång röd halsduk som en hade gjort, eller va det om tjejen som hade gjort halsduken?! hmm nu blev jag osäker. Iaf den tjejen som hade fått hem halsduken som en annan tjej hade gjort och gjort en byteshandel med, gjorde såna smycken med egengjorda pärlor. Nån som känner igen detta och kan tipsa mig?

torsdag

en mening en mening en mening.. va det ja..
färgat håret på mig själv idag sen kom emma hb och jag färgade hennes hår oxå, så nu är hon brunett och jag är brunrödhårig.
jag tar mig ibland en nap på eftermiddan men ofta blir det ingen nap för jag får ideér. så oxå idag, fast egentligen är det inte min idé utan en annan tjej vars namn och blogg jag ej kommer på vad den heter. men jag ska forska i detta. det är iaf att göra egna pärlor av tex cernitlera och skriva små ord på och sen sätta i dom i smycken, och i då mitt fall i armband eftersom det är armband jag gillar att göra.
så jag va framme på leksaksaffären och köpte cernitlera och ska nån dag framöver testa att göra pärlor.. skoj!

enkelt??

Nu så har jag pratat med dr per och jag frågade om det kunde va så att sänkningen av en av mina mediciner kunde göra så att jag mådde sämre och han sa att i allra högsta grad att det kunde va så. Så jag skulle gå upp i dos igen så fick vi se under helgen hur det blev. Misstänkte nästan att det kunde va så, och jag hoppas det är nåt så "enkelt" oxå.

Om en stund kommer emz och vi ska ta en fika är det tänkt och tjöta lite skit. Det va längesen vi träffades nu, senast va när det fortfarande va såpass att man kunde äta mjukglass ute.
Åh mjukglass med noisettesås..mmm...

kass vecka?

senaste 7 dagarna har jag mått konstigt, sämre och säre och ikväll fick jag ångest.. vad är det som händer? önskar jag visste så jag kunde göra nåt åt det..
jaja.. imorgon ska jag fika med emz är det tänkt. funderar på att ringa till doktor per och rådfråga lite oxå..

det blev ett kort inlägg det här men bättre än inget..


ARMBAND 20 KR.

0-3914755c62bc75c6e1ef00d05094720a.png

ARMBAND 20 KR.


gäsp..

..nu är jag trött..  har varit duktig idag, gått upp tidigt och sen vart barnvakt åt V och W. vilket va uppskattat hoppas jag.

hmm, jag vill ha ett djur, nåt annat än en fisk som jag redan har. saknar att ha nån/nåt att prata med, som kommer när man pratar med det.
Har ju haft hamstrar, hela 3 stycken, Björn, Elvis och snöboll. Är lite inne på att skaffa en undulat. kollade på blocket och där fanns det undulatungar nånstans här i tidaholm till salu. hmm..  ska fundera på saken..

efter.. armband

Nu ligger jag efter igen.. Inte bra.. Måste skärpa mig..

Fick lite inspiration till att göra lite armband igen. Får se om jag sätter mig och gör några i eftermiddag. Det skulle ju va så kul om jag kunde sälja några oxå.


RSS 2.0