starish

famlande tankar, ramlande drömmar och konstiga ideér.

dagens


dagens outfit är nästan samma som igår fast med andra byxor.
cardigan - h&m herravdelning
jeans - lindex

men jag ska väl svida om till mysbyxor om en stund och ev lägga mig och vila lite.
dagen har annars bestått av att jag mötte upp älskade Emz på julius för en fika med negerbollar som vanligt, men det är ju gott! Jag gick fram och fick skjuts hem efter att vi gått en sväng på lindex och textilstugan där Emz köpte garn till sitt lapptäcke som hon håller på med.

Mitt virkande går inte så bra. För det första kom jag inte på hur man "vände" och började på nästa varv sen så har jag antagligen virkat så hårt att maskorna inte "flyter" över virkpinnen.. eller nål kanske det heter.. de sitter mest fast. ska väl kanske göra ett nytt försök senare sen.

dagens outfit


mysbyxor - h&m
cardigan - h&m herravdelning

måndag

Fortfarande ont i rygg och höfter.. Antar att jag kommer ha det imorgon oxå. Men sen kan det väl gå över?! eller?!

Nu är det gott att röka igen, det gillar vi inte! Vill att det ska va äckligt så man inte vill röka. Men jag kämpar tappert på med min halvering av det hela.

Har lämnat bilen hos farbror bildoktorn idag för byte av batteri bla. Bilen ville knappt starta idag så det va lika bra. Så då fick jag oxå en promenad på köpet. Och senare tog jag mig en cykeltur till mamma där jag fick med mig virknål och garn hem. Så nu ska här virkas! haha.. vi får väl se, ska göra ett försök iaf.