starish

famlande tankar, ramlande drömmar och konstiga ideér.

inte alls

Det bidde inget skara idag.. tråkgt, jag hade sett fram emot det så.. en roadtrip med pyssel och pärlor.. nåja, får väl bli en annan gång.. funderar på att åka snart ändå, typ nästa vecka då jag ändå är sjukskriven så jag har nästan all tid i världen.
Vad blev det då istället?!  Jo fika på mekka med mamma, sen in på lindex en sväng och sen hem och göra.. ingenting.. la mig och sov några timmar.
Vad händer imorgon då? Typ inte nåt vad jag vet. Valborgsmässoafton, vad gör man då? Stänger affärerna tidigt? Hmm, får väl kolla reda på det om man får nåt infall att åka nånstans.
Snart.. How I met your mother, senkvällens höjdpunkt.

söndag natt

Så va denna helgen över.. Vad har då hänt? Inget nytt. Förutom att min syster fick med mig till gymmet idag. wohoo! Får väl försöka ge mig på det nån mer gång, så man blir av med det blekfeta fläsket man har hängandes runt midjan som jag inte har.. haha..

Har lagt ut några auktioner på tradera med mina armband, men än så länge inga bud.. =(    så kom igen, buda!

Imorgon blir det nog en skövdetripp med emzer, vi har pratat om att vi vill till glitter och kanske äta nåt gott.
Tisdag blir det nog skara med pyttis, vi ska shoppa pyssel! Har vi pratat om sen förra sommaren tror jag, så det ska bli kul!
Fredag så är det ikea som gäller med julia, ingen är så bra som julia när det kommer till att gå på a6 och ikea ihop med. det blir inte samma sak om man åker med nån annan, det ska va julia och jag!
Lördag så är det cruising här i stan, alltså gå ut och göra stan osäker.. mowahaha..


image73

bjuder så länge på en egobild tagen av mig i mitt omålade kök.. och med gamla glasögon..

nikotinets vara eller icke vara

Jag är som vi alla vet rökare, beroende av nikotin. Funderar varenda dag på om man skulle sluta att röka.. Tro inte nåt annat..
Men problemet är (tror jag) att jag tror inte tillräckligt på mig själv att jag klarar av att sluta.
Har rökt så länge att jag inte riktigt vet hur fan beter sig när man inte rökar.
Skulle vilja ha ett sätt där man slipper bli helt knäpp av suget, huvudvärk för att man inte fått nikotin och såna saker..
Är det någon som har ett bra tips på hur man slutar att röka? utan att bli knäpp?
Ge mig i så fall..