starish

famlande tankar, ramlande drömmar och konstiga ideér.

Nattligt ritande

Efter att ha suttit och försökt mig på att rita modeller/människor så får jag nog ge upp och inse att jag kan INTE. Jag får hålla mig till att rita mina barnsligt ritade djurparksdjur. Skulle så gärna vilja kunna rita som min fina vän pyttis  http://pyttis.blogg.se  Hon är en stor inspirationskälla, hon får mig att iaf vilja försöka rita lite.  Men jag får väl nöja mig med att jag kan måla om väggarna här hemma, och inreda. och såklart mina djurparksdjur. Det va längesen jag gjorde nåt djur men ikväll gjorde jag en zebra, på papper inte på datorn. Ska fota av den sen så ni får se mitt konstverk.

dagens lördag

Igår så va då äntligen jag, mamma och syster i göteborg. Först gick och fikade och sen blev det shopping. Letade reda på top shop och Monki. Inne på Monki hittade jag mycket jag ville ha men kom bara ut med en oversized topp och ett linne. Sen lite mera shopping bl.a. på Panduro, pärlor, pärlor, pärlor. Pärlor gör mig glad. Åt gjorde vi oxå, det blev som vanligt på Pasta prego (tror jag det heter nuförtiden) men det är alltid god mat där. Särskilt när man är hungrig, fast då är i och för sig nästan alla mat god.
Det blev lite mer shopping än vad jag hade tänkt mig men jag hade ju faktiskt lagt undan pengar hos syster och mycket som jag köpte va det rea på så då kändes det extra bra.

Idag blev jag väckt av min honeybunny Emma som ville jag skulle följa med till Ikea, det va nåt högskåp hon skulle ha till deras nyrenoverade toalett. Och inte tackar man nej till att åka till Ikea inte, nej nej, då skulle det va nåt fel på mig om jag skulle tacka nej till det.
Vi hade iaf hejdlöst kul, vi miffade till oss så som bara vi kan. haha.. kommer nog ha lite blåmärken på min vänsterarm imorgon..  hehe..

???

Undrar bara om en del finns till bara för att försöka få en att bli förbannad?! Men å andra sidan såkanske dom inte har nåt annat att göra.. haha.. Det har ju iaf jag. Ha!

Nu är mitt sovrum klart. Blev ganska fnt faktiskt. Även fast det blev en vägg svart så ljusade dom andra väggarna upp det så rummet ser större ut än vad det gjorde förut med alla bruna väggar. Jo, jag tror jag är nöjd, ett tag iaf. =)  Har ju en förmåga att tröttna ganska fort och få för mycket ideér.