starish

famlande tankar, ramlande drömmar och konstiga ideér.

Aj som fan!

Har lyckats med, återigen, att sätta en äppelcidervinägerkapsel på tvären i matstrupen. Det är inget skönt.. Man känner hur det försöker pressa den neråt men det går nog inget vidare.. Aj aj aj... Får försöka dricka lite så kanske den åker ner.. Men det gör ju ont att svälja oxå..

På lördag ska jag gå ut, glada gränden blir det , eftersom ett band spelar som jag känner dom flesta i. Ska bli kul  å lyssna på dom, har sett en inspelning från genrepet men ljudåtergivningen va ju inte den bästa så det ska bli kul Live!

ons..

Gick upp tidigt idag för en gång skull..  Ringde mamma och vi bestämde att vi åker till skövde en sväng. Vi åkte bara ut till maxi och en sväng inne på plantagen. Vi hittade varsin topp inne på lindex och inne på blomsterlandet handlade mor 5 säckar jord och en pelargon och jag lite blommor till balkongen. Mamma tvekae på om vi skulle få plats med alla säckar i min lilla bil, men såå liten är den inte. Det fick visst plats även om vi fick lägga 2 säckar i baksätet.
När vi lastade in det vi köpt på plantagen så rev jag mig på fingret på nåt så det blödde lite. Sen när vi kom hem och lastade ur alla säckarna hos mamma så kände jag att det blev lite kladdigt i handen, gissa då om det blödde! jag hade lckats riva up det ännu mer så halva handen va precis blodig! "Det kom bloood ur Maja"...  haha   citat hämtat ur Nilecity..

sön..

söndag och tvättdag.
tänkte jag skulle gått ut och cyklat på dan men det blåste så så jag kände ingen inspiration för det. istället tänkte jag då att jag tar en promenad ikväll istället men då rasade magen så då tappade jag den inspirationen oxå. och nu är det mörkt..
jag, julia och neo va iaf och köpte glass i hagakiosken. tog ett rån med en mjölkkolakula och oj va den va god. det är väldigt sällan jag köper kul eller lösglass det brukar alltid bli mjukglass för det är ju så gott men det är nästan så att mjölkkolaglassen kan va med och konkurera. det får nog bli det nån mer gång.