Aj som fan!

Har lyckats med, återigen, att sätta en äppelcidervinägerkapsel på tvären i matstrupen. Det är inget skönt.. Man känner hur det försöker pressa den neråt men det går nog inget vidare.. Aj aj aj... Får försöka dricka lite så kanske den åker ner.. Men det gör ju ont att svälja oxå..

På lördag ska jag gå ut, glada gränden blir det , eftersom ett band spelar som jag känner dom flesta i. Ska bli kul  å lyssna på dom, har sett en inspelning från genrepet men ljudåtergivningen va ju inte den bästa så det ska bli kul Live!

ons..

Gick upp tidigt idag för en gång skull..  Ringde mamma och vi bestämde att vi åker till skövde en sväng. Vi åkte bara ut till maxi och en sväng inne på plantagen. Vi hittade varsin topp inne på lindex och inne på blomsterlandet handlade mor 5 säckar jord och en pelargon och jag lite blommor till balkongen. Mamma tvekae på om vi skulle få plats med alla säckar i min lilla bil, men såå liten är den inte. Det fick visst plats även om vi fick lägga 2 säckar i baksätet.
När vi lastade in det vi köpt på plantagen så rev jag mig på fingret på nåt så det blödde lite. Sen när vi kom hem och lastade ur alla säckarna hos mamma så kände jag att det blev lite kladdigt i handen, gissa då om det blödde! jag hade lckats riva up det ännu mer så halva handen va precis blodig! "Det kom bloood ur Maja"...  haha   citat hämtat ur Nilecity..

sön..

söndag och tvättdag.
tänkte jag skulle gått ut och cyklat på dan men det blåste så så jag kände ingen inspiration för det. istället tänkte jag då att jag tar en promenad ikväll istället men då rasade magen så då tappade jag den inspirationen oxå. och nu är det mörkt..
jag, julia och neo va iaf och köpte glass i hagakiosken. tog ett rån med en mjölkkolakula och oj va den va god. det är väldigt sällan jag köper kul eller lösglass det brukar alltid bli mjukglass för det är ju så gott men det är nästan så att mjölkkolaglassen kan va med och konkurera. det får nog bli det nån mer gång.

lör..

Har vart riktigt duktig nu veckan, har cyklat ringleden runt varje dag utom i onsdags då jag inte va på humör alls..
För att cykla ringleden på 6 km är väl bra motion, eller?
Tänk om man kunde gå ner till en 67 kg som jag vägde förut.. men nä.. vi ligger stadigt på 86-88 kg..  Får väl hoppas att min "nya" motion gör nåt iaf.. eller har jag fel?

Idag va syster snäll, fick kvällsmat hemma hon dom, grillad korv, ris, grönsaker och gräddfil, de e gott det!
Varmt har det oxå vart idag, 23-24 grader och strålande solsken, ska nog bli så imorgon med men sämre nästa vecka.

Började att jobba lite igen i torsdags, 25% bara. Men det va nog kände jag, för 2 timmar kändes som 5.
Får väl ta det sakta framöver så man inte bryter ihop igen.

aijkiia

Idag har jag och min julia vart i våran kyrka, ikea. Men huu! vad mycket folk det va inne på a6. Lite jobbigt.. Dr Per ringde när vi gick där inne och vi diskuterade mediciner, så det slutade med att jag fick gå in på apoteket och hämta ut en medicin som jag redan har fast i en annan styrka. Så får vi se om det hjälper bättre. Är så trött på att va trött jämt.
Handlade lite på h&m, åhléns och massor på ikea. Shoppa, det är jag och julia bra på! Vi har våra rutiner på a6 och ikea och det skulle inte va samma sak att åka med nån annan, ne tacka vet jag julia.

image74

sorry julia, nu fick du va med på kort oxå.. attans!  =)


RSS 2.0