Min fina brokadljuslykta från partylite. I...

dsc00529 (MMS)

Min fina brokadljuslykta från partylite. Ikväll testar jag doften pepparkaka, en ny doft för iår. Den luktar verkligen pepparkaka och jul.


Igår va jag barnvakt åt änglarna. Fast dom...

dsc00525 (MMS)

Igår va jag barnvakt åt änglarna. Fast dom va inga änglar, dom va väldigt bångstyriga. Vi va ute i snön en stund och det va så mycket snö att dom försvann i drivorna.


Och det fortsätter att snöa.. Det slutar j...

Och det fortsätter att snöa.. Det slutar ju aldrig, nu har det snöat i flera dagar, oavbrutet. Förbannade snö! Vill inte mer. Skönt att jag inte har bil iaf. Nu är darling hos mig igen över helgen. Känns skönt. Och snart kommer vi va tillsammans alltid. :) me like!


Vad har då hänt de senaste dagarna? Jo det...

dsc00522 (MMS)

Vad har då hänt de senaste dagarna? Jo det har snöat snöat snöat och så snöat lite till.. Det räcker nu! Förbannat!.. Jag har även vart hos mamma och bakat mormorkakor med hjälp av barnen. Satte idag upp lappen på js om min lght som är till salu. Undra om nån ringer... Annars får jag väl sätta ut den på blocket.


Nu är det väldigt snöigt ute. Gillar inte!...

dsc00520 (MMS)

Nu är det väldigt snöigt ute. Gillar inte! Det är bara att hoppas det inte blir lika mycket som förra vintern, det räckte. Töa bort bort bort, fort fort fort!


Och här är den andra. Lika söt den.

dsc00519 (MMS)

Och här är den andra. Lika söt den.


Här är den ena kaninen som jag fick från k...

dsc00518 (MMS)

Här är den ena kaninen som jag fick från kusin tanja. En ljushållare. Mycket söt. :) idag har jag varit med emma när hon gjort färdigt sin tattoo, den blev fin. Har även rensat ur en massa gamla kläder, från storlek 38 och uppåt. Har jag varit så smal?! Tydligen..


Så va julmarknaden i klämmesbo avklarad. S...

Så va julmarknaden i klämmesbo avklarad. Sålde Armband för 125 kr. Alltid nåt. Darling väntade så snällt här hemma vid tvspelet. Imorgon ska jag följa emma när hon ska tatuera sig. Ska även fråga om han vill tatuera mig. :) Yay!


Ligger i sängen och filosoferar. Imorgon k...

dsc00514 (MMS)

Ligger i sängen och filosoferar. Imorgon kommer det en kille som ska titta på lghtn. Får hoppas på det bästa. Idag har varit tvättdag, tråkigt men ett måste.


Tröttes tös.. Trött idag med. Det va ju så...

Tröttes tös.. Trött idag med. Det va ju så bra ett tag då jag inte napade alls och va ganska pigg. Men inte nu längre. Bara trött trött trött. Imorgon är det tvättdag, hoppas jag inte glömmer av det som jag gjorde i måndags.. Oops.. Idag har jag förutom napat rensat lite i garderobena i sovrummet. Det ska göras ännu mer rensning, detta va bara första rycket.


Mycket tankar nu innan flytten. Inköp, eko...

Mycket tankar nu innan flytten. Inköp, ekonomi, inredning osv.. Men det blir nog bra i slutändan. Känns spännande iaf. Ska bara få sålt min lght oxå. Ni får gärna tipsa era vänner och bekanta om min lght. En 2a med kök. 15000 kr. Eller högstbjudande.


Rött Armband 30 kr.

dsc00462 (MMS)

Rött Armband 30 kr.


Idag är det fars dag så vi har varit hos p...

Idag är det fars dag så vi har varit hos pappa och fikat. Av mig fick han en burk pepparkakor och en dvdbox med rosa panternfilmerna. Imorgon kommer det en dam och tittar på min lght. Hoppas hoppas att hon vill ha den så jag slipper sätta ut den på annons. Fortsättning följer...


Liten maja va väldigt nyfiken och aktiv ik...

dsc00502 (MMS)

Liten maja va väldigt nyfiken och aktiv ikväll när det va så mycket folk. Trillade ner från gallertaket gjorde hon oxå.


Ikväll har jag haft ljusparty här hemma. D...

Ikväll har jag haft ljusparty här hemma. Det gick bra även om vi blev 13 stycken! Vi fick plats men mer skulle nog inte gått. Men kul va det att så många ville komma, tack! Imorgon kommer darling. Han har ikväll varit med grabbarna och hängt. Tänk att vi ska bo ihop! :) varje gång jag tänker på det så pirrar det i magen.


Ful hundbild jag hittade i en av mina kors...

dsc00513 (MMS)

Ful hundbild jag hittade i en av mina korsordstidningar. Ser ut som ögonen ska ploppa ur huvudet på den.


Jag ska bli sambo! :) kul kul kul! Det bli...

Jag ska bli sambo! :) kul kul kul! Det blir nångång januari februari, så all hjälp man kan få tas tacksamt emot. Vi ska bara flytta ett hus bort, till en trea så vi får lite bättre plats. Imorgon blir det ljusparty här hemma. Undrar hur vi ska plats allihop. Tror vi blir 12 stycken...... Det återstår att se...


Till salu, Armband på memorywire med berlo...

dsc00511 (MMS)

Till salu, Armband på memorywire med berlocker 40 kr.


Ja se det snöar ja se det snöar det va väl...

dsc00510 (MMS)

Ja se det snöar ja se det snöar det va väl roligt hurra! Eller inte! Tycker inte om detta. Snö kan det va runt jul och sen försvinna.


Försenad namnsdagspresent från pappa, en b...

dsc00509 (MMS)

Försenad namnsdagspresent från pappa, en burk honung. Det går alltid åt. Ikväll har jag varit hos emma och druckit kaffe och tittat i tattootidningar, och man blir ju bara så sugen på att göra nåt. Jag vet redan vad och vart jag ska ha en så det är inga bekymmer.


Maja klättrar. Trött dag idag efter gårdag...

dsc00499 (MMS)

Maja klättrar. Trött dag idag efter gårdagens fest. Ska sova länge imorgon tänkte jag. Hoppas ingen ringer och väcker mig bara.


Här har ni ukulized när dom spelar. Det va...

dsc00506 (MMS)

Här har ni ukulized när dom spelar. Det va riktigt röj och många utklädda. Glömde ju dock ta kort på min egen utstyrsel. Innan vi gick satt jag, kristian och julia här hemma och drack och pratade.


Ikväll har jag haft tofsar a la britta spe...

dsc00507 (MMS)

Ikväll har jag haft tofsar a la britta spears. Vi har varit i parken på ukulized och halloween fest.


Armband med fimopärlor 30 kr.

dsc00503 (MMS)

Armband med fimopärlor 30 kr.


Nyfiken i en strut! Lilla maja undrar vad ...

dsc00502 (MMS)

Nyfiken i en strut! Lilla maja undrar vad jag håller på med. :) jag och darling kollar resultatet på idol nu och dricker kaffe. Vem håller ni på i idol?


Olika rosa Armband 7 kr styck eller 3 st f...

dsc00497 (MMS)

Olika rosa Armband 7 kr styck eller 3 st för 20 kr.


Armband med fimopärlor 30 kr.

dsc00496 (MMS)

Armband med fimopärlor 30 kr.


Här är den lilla kaninen jag köpte igår på...

dsc00491 (MMS)

Här är den lilla kaninen jag köpte igår på en leksaksaffär. Jag samlar ju på kaniner som är känt av vissa. :) fick även i söndags 2 jättesöta kaniner av min kusin tanja. Ska ta kort på dom imorgon om jag kommer ihåg.


Äcklig bild jag hittade i en korsordstidni...

dsc00495 (MMS)

Äcklig bild jag hittade i en korsordstidning. Den är inte söt på en fläck! Mest skrämmande. Vad tycker ni?


Armband mix 7 kr styck eller 3 st för 20 kr.

dsc00494 (MMS)

Armband mix 7 kr styck eller 3 st för 20 kr. SÅLDA!


Detta blev dagens skörd när vi va i jönköp...

dsc00492 (MMS)

Detta blev dagens skörd när vi va i jönköping idag. Plus 2 st blommiga skjortor på rea.


Idag har vi haft hamsterbursstädning här. ...

Idag har vi haft hamsterbursstädning här. Syster har passat maja i hallen och barnen har spelat tvspel. Dom fick sen även syster att spela bilspel! You go girl! ;) imorgon bär det av till jönköping med mor och barn, vi ska möta upp syster och äta där kusin tanja jobbar. Förhoppningsvis även gå till en pärlaffär. Vi får väl se vart vi hamnar. Kul att göra nåt iaf.


Armband 30 kr.

dsc00427 (MMS)

Armband 30 kr.


RSS 2.0