invasionen fortsätter

utav tvestjärtar. Tycker dom är överallt. På golvet, väggen och på mig! huuu!!
Nu har jag varit hemma ett dygn efter det att jag kom hem från stockholm och Rebecka. Vi va på tech noir och partade, blev bjuden på öl av en söt kille   =) 
Hittade även till Pärlehuset där jag handlade för nästan 300 kr. Vi gick på stan och  myste och åt god mat och mycket kaffe blev det.

Imorgon ska jag och Julia åka till Hjo för att gå på glassrestaurangen..  mumma...

Dessa äckliga jävla tvestjärtar!!!

Denna sommar har invaderats av dessa äckliga jävla tvestjärtar!!!  Jag blir galen! Dom är överallt och tar sig in även om man har stängt överallt. Blääschsshshsh!  Mosade precis en som inte va långt ifrån min öl. Den kanske hade siktat in sig på den..  yack!!

Imorgon bär det av till storstan stockholm! Tåget går om 9 timmar och 50 minuter, tick tack!  Hmm räknade jag rätt nu?!  Är det ölen tro som gör sitt i huvet på mig.. tihitihi..  Nu gör ajg reklam!  Millenium starköl!  så gott så gott..  har för tillfället övergett min älskade corona när jag fick smak på dom här. mumma va goda dom va. Särskilt är det gott att dricka nu på kvällarna när det är lite varmare..

Snöboll vinglar vidare förresten..  Hon kanske har smuttat på min öl?!  hick!

Dille

Man kan få dille på många saker. Just nu har jag dille på kladdkaka med vispad grädde. Jag som aldrig har varit mycket för kladdkaka äter det nu varje dag.
En annan sak som jag äter varje kväll är en halv vattenmelon, det är ju så gott. Kan säkert äta en hel varje dag men av ren snålhet håller jag mig till en halv. Vattenmelon är ju så dyrt.
Det jag saknar mest på vintern är just vattenmelon.

På fredag så tar jag tåget upp till stockholm och min gamla vän Rebecka. Eller hon är ju inte gammal, hon är till och med ett år yngre än mig men vi har känt varandra i en massa år. Vi konfirmerades ihop, vi gick i parallellklasser på högstadiet och samma klass på gymnasiet. Så vi har många minnen ihop. Många öl och många hyss och påhitt..
Synd bara att man inte träffas oftare. Jag har nog inte varit uppe hos henne på en 2-3 år. Och jag saknar henne så.Min vän..
Vi ska gå ut, tech noir blir det nog. Hon har flera gånger försökt få med mig dit men jag har alltid varit motsträvig, men nu så!Liten kanin som jag ritat (inspiration från syster)

lilla snuttan

lilla stumpan snöboll mår inte bra. eller hon verkar må bra så sett men hon beter sig som om hon vore full. hon äter och dricker och springer i sitt hjul, visserligen inte lika fort och mycket men.. hon vinglar, tiltar åt höger, tappar balansen, ibland får hon fnatt och ser ut att springa efter sin egen svans såsom en hund kan göra. kan hon ha fått en hjärnblödning? människor som fått en hjärnblödning kan ju bete sig som om dom vore onyktra, då borde ju samma sak gälla för djur?!  ska nog ta och ringa veterinären imorgon och fråga lite.
det bästa på nåt sätt vore om hon isåfall dog i sömnen.

None

lilla snuttan snöboll

söndagKolla va kass jag är på att rita.
Undrar om det hjälper att öva öva öva..
Men är nog bättre på mina djur iaf..

semester!!

Nu så har jag semester!!  Gött! Iochförsig så har jag i veckan inte kännt att det ska bli semester, konstigt! Brukar ju alltid vara så att man känner och längtar en månad före. Men inte i år inte.. Men nu har jag iaf semester. Så det första jag ska göra imorgon är att sova sova sova länge länge  länge!!!  Funderar till och med på att stänga av alla telefoner..

På lördag ska jag, mamma och syster åka till Hjo på slöjdmässan. Det är en tradition för mig att åka dit. Kanske inte är så jättekul alltid men om jag inte skulle åka nåt år så skulle det kännas konstigt.åh jösses vilken suddig bild! skit samma. Här står jag och posar lite avslappnat.
Topp/tunika - AVANNA
jeans - h&m

väntar

Sitter och väntar på att csi ska börja. Nu när man har fått femman så hittar man ju alltid nåt kul att titta på.
Tittar även lite på snöboll, hon tiltar lite åt höger på nåt sätt eller som hon har lite balansproblem, jag vet inte, jag kanske bara inbillar mig. Syster? kan du komma och kolla?!

None

gullefjun

barampampa..

dags att sova kanske?!.. hmm.. sov nån timme vid 21 för jag va så trött men orkade inte ligga kvar när jag sen hade vaknat.
om man skulle gå upp vid 10 så man kan fika med mamma.. tåls att tänka på..så här ser det ut på soffbordet när jag sitter och ritar.

torsdagsdjurÄnnu ett djur i min egen tappning, en påfågel denna gång.

Julia har precis varit här och druckit kaffe. Vi har suttit på min balkong och njutit av det ljumma vädret.

Träffade grannen Lena förut. Hon hade varit i Ullared, jag vill oxå ha en massa pengar och åka dit och handla en massa nödigt och onödigt.

På söndag ska vi fira syster, hon fyller... år.. =)  3 år äldre än mig kan jag säga och jag är ju..hrmm..25..år..hrmm  =)
Ska åka och fixa present till henne imorgon..

Åh nu visar dom vädret på tv...  Fredag och lördag sol 25 grader varmt och söndag regn regn regn..
Men det är ju tur för på lördag ska vi spela fotbollsgolf med jobbet och då bör det ju vara fint när man ska ute.

värdelöst vetande

Det dummaste jag nånsin gjort: att man skulle va tuff å börja röka. kom igen, hur tufft är det egentligen?!
Det bästa jag nånsin gjort: att säga upp mig från växtdesignhelvetet trots att att det nu ligger varselhot på mitt nuvarande jobb.
Den lyckligaste stunden i mitt liv: när jag tog studenten och när Clara föddes.
Den olyckligaste stunden i mitt liv: när mormor dog.. sov i ro..
Den största rädslan jag har: att förlora en närstående, nära vän eller familjemedlem.
Den största önskan jag har: att någongång få vara lycklig rakt igenom, hitta han den där som är min prins (och så självklart att gå ner 20 kg i vikt).


None

foto taget av mig på kreta

onsdagsdjurMin version av en zebra. Jag blev väldigt nöjd med den. Tänk om man kunde få designa barntröjor då skulle jag ha en hel hög med djur att visa upp. En hel djurpark!

RSS 2.0