starish

famlande tankar, ramlande drömmar och konstiga ideér.

invasionen fortsätter

utav tvestjärtar. Tycker dom är överallt. På golvet, väggen och på mig! huuu!!
Nu har jag varit hemma ett dygn efter det att jag kom hem från stockholm och Rebecka. Vi va på tech noir och partade, blev bjuden på öl av en söt kille   =) 
Hittade även till Pärlehuset där jag handlade för nästan 300 kr. Vi gick på stan och  myste och åt god mat och mycket kaffe blev det.

Imorgon ska jag och Julia åka till Hjo för att gå på glassrestaurangen..  mumma...

Dessa äckliga jävla tvestjärtar!!!

Denna sommar har invaderats av dessa äckliga jävla tvestjärtar!!!  Jag blir galen! Dom är överallt och tar sig in även om man har stängt överallt. Blääschsshshsh!  Mosade precis en som inte va långt ifrån min öl. Den kanske hade siktat in sig på den..  yack!!

Imorgon bär det av till storstan stockholm! Tåget går om 9 timmar och 50 minuter, tick tack!  Hmm räknade jag rätt nu?!  Är det ölen tro som gör sitt i huvet på mig.. tihitihi..  Nu gör ajg reklam!  Millenium starköl!  så gott så gott..  har för tillfället övergett min älskade corona när jag fick smak på dom här. mumma va goda dom va. Särskilt är det gott att dricka nu på kvällarna när det är lite varmare..

Snöboll vinglar vidare förresten..  Hon kanske har smuttat på min öl?!  hick!

Dille

Man kan få dille på många saker. Just nu har jag dille på kladdkaka med vispad grädde. Jag som aldrig har varit mycket för kladdkaka äter det nu varje dag.
En annan sak som jag äter varje kväll är en halv vattenmelon, det är ju så gott. Kan säkert äta en hel varje dag men av ren snålhet håller jag mig till en halv. Vattenmelon är ju så dyrt.
Det jag saknar mest på vintern är just vattenmelon.

På fredag så tar jag tåget upp till stockholm och min gamla vän Rebecka. Eller hon är ju inte gammal, hon är till och med ett år yngre än mig men vi har känt varandra i en massa år. Vi konfirmerades ihop, vi gick i parallellklasser på högstadiet och samma klass på gymnasiet. Så vi har många minnen ihop. Många öl och många hyss och påhitt..
Synd bara att man inte träffas oftare. Jag har nog inte varit uppe hos henne på en 2-3 år. Och jag saknar henne så.Min vän..
Vi ska gå ut, tech noir blir det nog. Hon har flera gånger försökt få med mig dit men jag har alltid varit motsträvig, men nu så!Liten kanin som jag ritat (inspiration från syster)