starish

famlande tankar, ramlande drömmar och konstiga ideér.

grythyttan

Imorgon drar vi till grythyttan jag och birger för att hälsa på och fira vår gamla! vän Johan som fyller 30 år. Vi kommer att sova över där så det blir inget bloggande för jag tar nog inte med mig datorn. Får väl se om jag lånar johans för att hålla mig uppdaterad på mina favoritbloggar..

so long baby!

torsdag

Jag är sårad.. eller snarare irriterad. Fast egentligen borde jag inte ta åt mig då jag vet att det som sagts inte är sant. Men man gör ju det vare sig man vill eller inte.
När man är vänner så borde man få göra misstag och bli förlåten, kanske inte på en gång men med tiden, men alla tycker väl inte så, tyvärr.
Jag gjorde ett misstag, det håller jag med om, men inte om andra saker jag har blivit anklagad för. Allt det där fick mig att ifrågasätta mig själv, är jag en sån dålig vän?!  Men jag kom fram till att det är jag inte! Och det bevisas ju även av vad mina andra nära vänner tycker om mig.
Det är tråkigt det som hänt men det kanske va bäst det som hände då vet jag ju vad den andre egentligen tycker om mig.
Och nu gör jag väl säkert ett misstag till genom att skriva det här men då får det va så.

onsdag

Idag har jag varit på willys med Julia och handlat mat. Det blir så mycket billigare i slutändan om man handlar där istället för på ica eller konsum. Eller vad som helst är väl billigare än konsum.
Efter det va vi båda trötta så det blev att åka hem och lägga oss att vila ett tag.
Och ikväll har jag ätit pizza med min vän Christian från flkg. Vi umgås alltför sällan tycker jag. Men det är kul att vi har börjat umgås igen efter några års uppehåll.

Igår satt jag med min digitalkamera och läste i handboken för att kanske lära mig nåt om den. Man kör ju allt som oftast på auto med det kan ju va kul att testa nån annan inställning oxå. Nackdelen är att jag lätt glömmer vad jag läst så då får jag börja om från början igen.