dirrrty... he he..

oops  det blev fel..  ska va den här...


ha ha...


varför blir inte...

...jag brun för? Har väl aldrig haft lätt för att bli brun. Kommer dock inte ihåg hur det va när jag va liten. Och ja, jag sitter i solen när den är framme, kanske inte hela tiden då jag lätt blir röd.
Mammsen däremot är som en hobbyneger året om men det är "värst" på sommaren.

Nu off till duschen för att duscha av sig dagens svett..

som sagt..

..jag är ett kakmonster. 6 stycken remi mint slank precis ner i magen. Att jag inte är fetare än jag redan är, är ett under. ha!

Idag va jag nere på jobbet (mitt fd jobb) och hälsade på. Jag hade lovat Maria att jag skulle ha med mig godis nästa gång så nu hade jag med mig en godispåse. Den va mycket uppskattad kan jag säga. Kul att man kan glädja någon.

Annars idag är det blåsigt och regn. Tråkigt väder alltså. Men jag tror det ska bli finare framåt pingstafton tyckte jag mig se på vädret igår.

suttit och kollat..

..runt på olika sidor där man kan köpa böcker. Och hittade såklart en del som jag skulle vilja ha.
Men inga pengar har.. =(  visserligen bara pocket men ändå.. Okej då en va inbunden. Det får väl bli en annan gång när pengar finns över..

Va hos dr Per idag. Han ringde till kontakten på arb.förm. som har hand om gnistan och jag slipper gnistan i fortsättningen. Ska bara dit några ggr och träffa arb.psykologen för några samtal. Får väl se vad det leder till.

I helgen är det fest i parken, Style ska komma och underhålla.  Skulle va kul att gå men det kostar för mycket så jag skippar det.

Alltid denna ångest över pengar.. Tänk om reglerna va annorlunda så jag kunde få stämpla på dom 25 % som jag är arbetslös, men nej då, det går inte! Crap!!

helgen som var..

..har innehållit korvgrillning hos mamma, glassätning med Emz, hjotripp med mamma och fredagsmys! ha! med mr D.
Har gjort mer än det vanliga alltså.
Imorgon bär det av till gnistan igen. Får väl se om jag blir lika deprimerad nu som förra veckan. Och så blir det ju besök hos dr Per på onsdag, ska bli spännande å se vad han har å säga om saker och ting..
fortsättning följer..

jag är ett kakmonster..

..vräkte precis i mig 6 stycken på raken..
ikväll är det cruising i Tibro..och jag är inte där..  =(
har ringt runt till några vänner men alla är upptagna.. ville göra nåt, är/var rastlös. men jag får väl gå och lägga mig istället..  man tittar på mobilen och tänker -ring nu då! vem som helst, nästan.. men nej inte idag..  hoppas på en bättre dag imorgon..

god natt


torsdag

Summering:  Mycket i huvet , ingen ork att blogga, ny medicin, gnistan, ångest över gnistan, pizza med julia, blomstershopping med mamma,möte med jobbcoachen, skriva cv, ångest över gnistan, "så under min förmåga", fikat med mamma, gråtit hos emma..

Ja det va några av sakerna som har hänt det senaste.. Inte så mycket bra alltså. eller hälften bra hälften dåligt.

va va det jag sa?!

jag sa ju att det skulle ta stopp här och det gjorde det oxå. Men dom gjorde en bra match men canadickerna va bättre och snabbare denna gången. Vi tar dom nån annan gång får vi hoppas. Nu blir det istället bronsmatch på söndag mot usa. Får väl se om jag tittar på den.

Nu, off to bed and do some reading..

Ikväll..

..är det hockey som gäller. Semifinal sverige - canada. Personligen tror jag att det tar stopp här för kronorna men jag kan ha fel. Det händer ju att man har fel men inte så ofta.. haha..

Igår bakade jag mina specialmuffins till Johannes i efterskott till hans födelsedag. Hoppas dom va uppskattade, jag tror det iaf.

phew..

..den gick igenom, bilen alltså. Inga 2or så långt ögat nådde. Bara en braattveta notering, att bromsskivorna började att bli dåliga. Men nu får man hoppas den håller 1 år till, jag får väl sälja den innan nästa besiktning annars.. hehe..

Har sålt min cykel idag oxå, den nygamla. Den gamlagamla har jag kvar, den mintgröna som har överlevt det mesta varav 3!! kidnappningsförsök.
Hoppas att mamma ska köpa ny cykel snart.. hrrmm eller hur mamma?!  så jag kan ble ve hennes gamla.

nervös

är jag inför morgondagens besiktning. Kommer den för det första att starta? kommer den gå igenom? hur många 2or kommer jag att få? vad kommer att va fel? och igen, kommer den att starta?
Ska nog fjäska för julia eller mamma och fråga om dom kan va beredda med startkablar en stund innan utifallatt..
Och sen blir det nog Henke för att köpa nytt batteri till bilen, så jag slipper chansa hela tiden..

Hur går det då med rökandet kanska en del undrar.. Det går bättre och bättre.. Har fått sponsring av lilla mammsen att köpa en "puffare" som man suger på istället för en cigg. Och den funkar faktiskt, jag va lite skeptisk först men ville testa iaf, och det har ju gått bra.

puh!

Det gick bra med bilen, tempen höll sig bra där den skulle.. Det enda som är nu är att jag nog måste köpa nytt batteri för bilen är så trött så trött när jag ska starta. Hoppas han startar på onsdag när jag ska besiktiga den iaf.. hoppas hoppas....

gaah...

Ska ut och provköra bilen nu för att se så den inte kokar. Jag ska nämligen besiktiga den på onsdag och det vore ju dumt om den började koka då. Om den nu startar då, då batteriet är kass..

för några dagar sen..

såg jag ut så här..

långt hår, jeans från h&m, tunika från lindex..

RSS 2.0