Söt!

Min syster är ju för go! Hon va på mässa i Göteborg i helgen och kom hem med en present till mig! En ursöt liten kanin! Tack goa storasyster! Nu gäller det bara att hitta ett passande namn..


Maskros

Nu är den uppe! Vår maskroslampa! Tog ett tag men nu är det färdigt. Och så häftigt det blev!


Soool!

Där bakom lyser solen!
Bara så ni vet.


Ännu mera ljus

Spöken och döskallar!


Jul?

Nu är det jul eller jag menar ljus i vårt hus! Skönt å få upp värmen lite.


Rosor

Har ju glömt att visa er blommorna jag fick av sambon häromdagen. Så fina rosor! Bara sådär helt utan anledning.


Torka

Är va det är. Bloggtorka. Inget roligt att skriva eller visa. Inget tråkigt heller för den delen. Eller ja, tråkiga saker finns det väl. Men det är väl inte så kul att se bilder när jag sover hela tiden. För det är det mesta jag gjort, sovit. Har kommit i en period då jag har svårt att sova på nätterna så då tar jag de tillfällen som finns att vila..


Hmm

Idag har jag gjort 3 armband varav de 2 på bilden är till salu och samtidigt filat på ett gnälligt inlägg som jag är i valet och kvalet på att publicera. Hmm vi får väl se..


Höstträd

Så här ser det ut från vår balkong. Höstträd i olika färger.


Tvätta tvätta tvätta

Idag är det tvättdag hela dagen lång. Ända till 21 har vi tvättid. Och det är såååå roligt! NOT!! Tänk om man hade eget hus med egen tvättmaskin. Vilken dröm! Men det ligger långt i framtiden.. Men drömma går ju.


Zebra

Idag gjorde vi ett nytt inköp av tallrikar och assietter från hem och hobby. Har varit och fingrat på dom många gånger när jag vart där. Och nu så äntligen! Dom påminner om spisa ribb, tycker ni inte?!


Dotter

Det här söta hänget fick jag av min kära mor idag. Hon hade gjort det på en mässa hon varit på. Så sött! Det står dotter på och så är det ett hjärta på.


RSS 2.0