starish

famlande tankar, ramlande drömmar och konstiga ideér.

ja vad säger man..

Jag har nog fått skrivkramp eller nåt. Har inte vart nåt inspirerad att skriva nåt här på bloggen. Det har säkert funnits massor att skriva om men har inte haft nån lust alls..

Det har iaf vart skyltsöndag idag, affärerna har vart öppna från 16 till 19.  Så jag har vart framme på stan och träffat mamma och syster med familj. Vi tog även en fika på julius men det va så mycket folk så man kunde inte riktigt slappna av. 

Förresten så ringde jag hyresvärden förra helgen och pratade in ett meddelande om min störande granne och i fredags så träffade jag på han. Han berättade att han hade försökt få tag på min granne hela veckan utan framgång men att han inte skulle släppa det utan få tag på han och säga till han. Skönt..
Det är ju inte det att jag vill att det ska va knäpptyst i huset, för jag vill också ha fest och spela musik ibland. Det är det att jag tycker det hör till att det ska va lugnt på nätterna och ha respekt för sina grannar särskilt när man bor i ett hyreshus.

Nu börjar sagan om ringen på 3an..  Har sett den många ggr men det skadar ju inte att se den en gång till.. =)

en helt vanlig tråkig jävla söndag

Sagt och gjort, igår ringde jag till hyresvärden. Men han svarade inte på telefonen så jag pratade in ett meddelande om vad saken gällde och att han kunde ringa mig om han ville eller om han tog det direkt med grannen. Vi får väl se hur det går.
Drömde inatt att jag hade krig med grannen med tomater å sånt.. ojojoj..

Drömde även att jag va kär i 2 killar samtidigt och båda två trodde att dom va ihop med mig. Men jag valde en av dom tillslut men som senare i drömmen blev en helt annan kille! För en gångskull så va det faktiskt killar som finns i verkligheten, som jag är bekant med, som jag drömde om. Annars brukar det va ett hopkok av ca tre killar som blir en som jag drömmer om. hmm..   någon som vill analysera??


Igår så firade vi guldhjärtat Julia med klänning och karaokefest. Hejdlöst kul! Jag säger bara Madde!  Det finns inga ord att beskriva henne med, hon bara Är..  =)

tillägg till grannjävel!

Så nu har jag vart och ringt på och slet upp dörren till hans lägenhet och ställde mig demonstrativt i dörröppningen tills nån kom och pratade med mig. En kille såg mig och ropade på han som bor där, han blängde bara på mig och gick sen och tände en cigg och gick ut i köket!  Fega kräk!!  Til slut kom en annan kille och pratade med mig och sa att han skulle ordna det men jag sa till han att han kunde ju säga till idiotgrannen att jag tänker ringa till hyresvärden imorgon. Han  tyckte inte jag skulle göra det men det skiter jag i, jag ska göra det iaf. Är han så feg att han inte vill prata med mig så får han fan skylla sig själv för vad som kommer att hända!  Man ska respektera sina grannar!  Detta är inget område för ungdomar som vill festa, det är ett lugnt område och ska så förbli!

IDIOT, DITT FEGA KRÄK!!!