starish

famlande tankar, ramlande drömmar och konstiga ideér.

cyklaaaa...

sådär..pust..stånk..stön.. då va dagens motion avklarad. (som om jag skulle göra det varje dag då..) nä, jag fick för mig att jag skulle cykla lite och så gjorde jag. ringleden runt blev det. tycker jag är duktig som har motionerat 2 ggr på en vecka när jag normalt sett aldrig motionerar!
kanske dags att ta en dusch nu kanske..

torsdag, roadtrip och djurpark

image17

Idag har vi varit te på roadtrip, Pyttis och jag. Första anhalt va Kvänum där Anna tittade ut tryck och tröjor till hennes shop. Så söta dom blev! Jag fick agera lite assistent, leta reda på ett fik och hämta kaffe och flikade in med nån kommentar då och då, men det gjorde jag ju så gärna. Efter kvänum åkte vi iväg till Skara för att försöka hinna i tid innan Slöjddetaljer stängde. 5 minuter innan stängningsdags kom vi fram och skyndade oss in i butiken. Jag sprang direkt till pärlorna och nästan roffade åt mig 2 påsar för jag kunde inte med att stå och titta hur länge som helst och hindra dom från att stänga. Vi stannade till på McDonalds för att jag va hungrig men Anna va duktig att inte beställa och äta nåt. Det va bara jag som hade dålig karaktär och svullade..
Det va en riktigt trevlig och inte minst rolig roadtrip vi hade. Vi sjöng och skrålade till Depeche Mode och Bon Jovi, lekte djurpark!! och pratade allvarliga saker.

Bilderna ovan föreställer början till min egen lilla djurpark, en kokdill och en gariff. Visst e dom söta?!

som på små rosa moln

image16


Som på små rosa moln seglar vi, jag och fröken pyttis Larsson när vi är i förnekelse!   hihi
Vi inbillar oss att vi absoluuut inte köper några skor eller kläder.. sure! 
Kolla gärna in hennes blogg!  pyttis.blogg.se
(vet inte hur man gör när man gör en länk..!)
Hon är min idol, hon inspirerar mig nåt så!  puss på henne, love ya babe!