starish

famlande tankar, ramlande drömmar och konstiga ideér.

varsel

Fick så igår reda på att ett varsel är lagt på 52 personer på tidaholmsfabriken. Alltså har jag jobb i 4 månader till. Och vad fan ska jag göra sen? Söka jobb på 25 %? Ja tjenare kerstin.. Vem fan vill ha en då? Och vilken kass ekonomi jag kommer att få. Personlig konkurs nästa!
Någon som har lust att anställa mig 2 timmar om dan?  Pleeeeeaaaseee?!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Rebecka
skriven :

Men, vad trist! :( Vara sjukskriven på 100% är ju onekligen mindre inkomstgivande... Hoppas du får hjälp till en 25%-are genom arbetsförmedlingen!

2 starish
skriven :

Ja vi får väl se vart det barkar hän.. Är du sjukskriven? Tråkigt i så fall.. Men bra att dom kollar upp dig nu äntligen..

3 Garderobsgrubbel&Byråbekymmer
skriven :

du ska ju satsa på att en dag kunna vara en 100%ig arbetare Ingelagumman. Du kanske ska se detta som en möjlighet att antingen börja plugga nåt år eller gå in för att hitta ett rogivande jobb..nåt kreativt.



och jag vet att det är svårt att se det positivt nu och jag vet att panikkänslor infinner sig vid blotta tanken på pengaförlust.



men tänk positivt om dig själv nu.

puss!

4 Calle
skriven :

va ska du göra hos mig i 2 timmar då ? å va ska du ha i pröjs ?=)

5 starish
skriven :

Calle: Jag kan väl städa lite, laga nåt gott å äta.. Eller e det nåt annat som önskas? Nåt jag är bra på är att stå och se snygg ut! ;) haha